معاون اجرایی دبیرستان اندیشه نفیس فیروزکوه:

شورای دانش‌آموزی، بازوی مشورتی و دارایی ارزشمند مدارس است

فیروزکوه (پانا) - معاون اجرایی دبیرستان اندیشه نفیس شهرستان‌ فیروزکوه، شورای دانش‌آموزی را به عنوان یک بازوی مشورتی مدارس و دارایی ارزشمندی دانست.

کد مطلب: ۱۵۴۰۳۹۸
لینک کوتاه کپی شد
شورای دانش‌آموزی، بازوی مشورتی و دارایی ارزشمند مدارس است

نفیسه‌ ایلکا، معاون اجرایی دبیرستان اندیشه نفیس شهرستان فیروزکوه در گفت‌وگو با خبرگزاری پانا در رابطه با نقش شورای دانش‌آموزی در مدارس گفت: «شورای دانش‌آموزی به عنوان بازوی مشورتی مدارس و دارایی ارزشمندی برای آن‌ها است. مسئولان مدارس اگر توجه کافی به چنین تشکل‌هایی داشته باشند، می‌توانند با هم‌افزایی مثبت بین دانش‌آموزان و کارکنان، در جهت تحقق اهداف پیش‌بینی شده مدارس گام بردارند. از سوی دیگر، هر یک از دانش‌آموزان توانایی‌های بالقوه‌ای دارند که با تعامل و مشارکت آنان در فرآیند آموزش‌و‌پرورش می‌توان بسترهای لازم برای ورود آنان به اجتماع و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی آینده را فراهم کرد.»

ایلکا بیان کرد: «از همین رو امکان فعالیت شورای دانش‌آموزی را در مدارس فراهم کردند تا به این طریق به ارکان اصلی تعلیم‌و‌تربیت در محیط مدرسه توجه کافی داشته باشند و راه‌کارهایی برای افزایش مشارکت و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان به عنوان عوامل تأثیرگذار در فرآیند آموزشی مدارس اتخاذ کنند.»

وی با بیان شورای دانش‌آموزی چه وظایفی بر عهده دارد ادامه داد: «شورای دانش‌آموزی برای ارائه عملکردی هر چه بهتر در راستای همکاری وظایفی را بر عهده دارد که به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنم: ارائه پیشنهاداتی به مدیر مدرسه و مشارکت در فعالیت‌های اجرایی مدرسه، کشف استعدادها و مدیریت همه‌جانبه در جهت رشد و پیشرفت تحصیلی مدارس، اداره نشریه‌های دانش‌آموزی و همکاری در اداره امور کتابخانه مدرسه، برگزاری مسابقات ورزشی، فرهنگی، از مسئولیت‌های مهم یک شورای دانش‌آموزی می‌باشد.»

معاون اجرایی دبیرستان اندیشه‌نفیس در پاسخ به سوال اعضای شورای دانش‌آموزی چگونه انتخاب می‌شوند، تصریح کرد: «در راستای برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی، از میان دانش‌آموزان علاقه‌مند هر پایه، تعدادی برای انتخابات نامزد شده و با تبلیغ در محیط مدرسه در مورد دیدگاه‌ها، نظرات و برنامه‌های خود برای همکلاسی‌هایشان صحبت می‌کنند.»

وی افزود: «انتخابات شورای دانش‌آموزی هر ساله در آبان ماه برگزار می‌شود. دانش‌آموزان علاقه‌مند به عضویت در شورا نیز حداقل ۱۵ روز پیش از انتخابات در دفتر مدرسه خودشان ثبت‌نام می‌کنند. مدیران مدارس نیز موظف هستند تا با همکاری شورای مدرسه و مربیان پرورشی، اسامی کاندیداهای نهایی را از طریق نصب در تابلو اعلانات مدرسه و همچنین اعلام اسامی منتخب در مراسم صبحگاهی به اطلاع دانش‌آموزان برسانند.»

ایلکا در پایان خاطرنشان کرد: «همانطور که گفته شد، همکاران در مدارس ۱۵ روز قبل از برگزاری انتخابات باید از داوطلبان ثبت‌نام به عمل آورند و سپس طبق تقویم اجرایی انتخابات، یک هفته را برای تبلیغات دانش‌آموزان در نظر بگیرند. بهتر است در این یک هفته برنامه‌های تبلیغی مختلفی برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شود. برای مثال، می‌توان بخشی از زمان مراسم صبحگاه را برای تبلیغ دانش‌آموزان در نظر گرفت.»

خبرنگار : دانش‌‌آموز : فاطمه هادیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار