برگزاری جشن تکلیف، تربیت آینده سازان

شهرری(پانا) - کارشناس قرآن، عترت و نماز اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری در گفت و گو با پانا برگزاری جشن تکلیف را وسیله‌ای برای تربیت آینده سازان دانست.

کد مطلب: ۱۵۳۷۵۵۲
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری جشن تکلیف، تربیت آینده سازان

محبوبه قزلسفلی، کارشناس قرآن، عترت و نماز اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری در  جشن فرشته‌ها که در مصلی شهر قیامدشت برگزار شد، در گفت‌وگو با پانا اذعان کرد: «این برنامه به همت آموزش و پرورش ناحیه یک ری، شهرداری شهر قیامدشت و شورای شهر به منظور ترویج نماز در بین دانش‌آموزان و همچنین قابل اهمیت بودن سن تکلیف برگزار گردید.»

وی افزود: « حدود یک ماه پیش تمام تلاش ها بر این بود که این برنامه بسیار منسجم و خیلی خوب برگزار شود تا انشالله خاطره‌ای خوب برای دانش‌آموزان باقی بماند، همچنین از آنجایی که  یکی از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ساحت اعتقادی و تربیتی است خیلی زحمات زیادی برای این مراسم کشیده شد.»

قزلسفلی خاطرنشان کرد: « تمام تلاش ما بر این است که انشالله بتوانیم در زمینه ساحت اعتقادی و تربیتی، خوب کار کنیم و از همکاران، مدیران، آموزگاران و معاونین پرورشی مدارس همیشه تقاضا داریم که به بهترین وجه در این ساحت زحمت بکشند و فعالیت کنند. انشالله دانش‌آموزانی را تربیت کنیم که آینده سازان این جامعه باشند و موجب سربلندی میهن شوند.»

خبرنگار : دانش آموزان: سید ایلیا سید محمد، فاطمه شیرنیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار