مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد:
توانمندسازی دختران، کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه است
ملارد (پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد، برگزاری کارگاههای خلاقیت و کارآفرینی را راهکاری برای تبدیل ایدههای دانشآموزان به واقعیت دانست و توانمندسازی دختران را کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه برشمرد.
سعید تیموریراد، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد در گفتوگو با خبرنگار پانا درباره اهداف برگزاری کارگاههای کارآفرینی و خلاقیت ویژه دانشآموزان دختر اظهار کرد: «این کارگاهها به همت بسیج جامعه زنان و اداره آموزش و پرورش ملارد با هدف ارتقای توانمندیهای ذهنی و عملی دانشآموزان مدارس فنیوحرفهای طراحی و اجرا شده است.»
وی افزود: «به دنبال ایجاد فضایی پویا و خلاق برای دانشآموزان دختر هستیم تا بتوانند با استفاده از مهارتهای جدید به سمت کارآفرینی و ایجاد کسبوکارهای موفق حرکت کنند. این کارگاهها به دانشآموزان کمک میکند تا ایدههای خود را به واقعیت تبدیل کنند و در دنیای امروز که نیاز به خلاقیت و نوآوری بیشتر از هر زمان دیگری احساس میشود، آمادهتر باشند.»
مدیر آموزش و پرورش ملارد با اشاره به اهمیت کارآفرینی در جامعه امروز گفت: «کارآفرینی نهتنها به ایجاد شغل کمک میکند بلکه به توسعه اقتصادی و اجتماعی نیز منجر میشود. با توجه به اینکه دختران، نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، توانمندسازی آنها در این حوزه میتواند تأثیرات مثبتی بر جامعه داشته باشد.»
تیموریراد به نقش مدرس این کارگاهها اشاره کرد و خاطرنشان کرد: «امید میرزای شیرازی، مؤلف چهار کتاب در حوزه کارآفرینی و مخترع برجسته، مدرس این کارگاهها است. ایشان به آموزش تئوری و عملی به دانشآموزان میپردازد و در این کارگاهها به آنها آموزش میدهد که چگونه ایدههای خلاقانه خود را شناسایی کرده و آنها را به محصولات و خدمات قابل عرضه تبدیل کنند.»
وی افزود: «این کارگاهها تاکنون در ۴ هنرستان دخترانه افضلیراد، شهید حاج قاسم سلیمانی، طوبی و کبری زرگران برگزار شده و با استقبال خوبی از سوی دانشآموزان مواجه شده است.»
تیموریراد به برنامههای آینده نیز اشاره کرد و گفت: «برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای بیشتر در دیگر مدارس شهرستان در دستور کار قرار دارد. هدف این است که تمام دختران شهرستان ملارد از این فرصتها بهرهمند شوند و بتوانند در مسیر موفقیت و خلاقیت، گام بردارند. میخواهیم نسل جدیدی از کارآفرینان و نوآوران را تربیت کنیم که در آینده به توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان کمک کنند.»
این کارگاهها با هدف تقویت روحیه کارآفرینی و خلاقیت در میان دانشآموزان دختر، گامی مؤثر در راستای توانمندسازی آنها برای ورود به بازار کار و ایجاد کسبوکارهای نوآورانه است.
ارسال دیدگاه