کارشناس مسائل دینی:

حضرت زهرا(س) الگوی بی‌نظیر زنان مسلمان و مدافع حقوق اهل بیت است

ملارد (پانا) - کارشناس مسائل دینی، حضرت زهرا(س) را الگوی بی‌نظیر زنان مسلمان و مدافع حقوق اهل بیت(ع) برشمرد.

کد مطلب: ۱۵۲۷۴۶۵
لینک کوتاه کپی شد
حضرت زهرا(س) الگوی بی‌نظیر زنان مسلمان و مدافع حقوق اهل بیت است

حضرت فاطمه (س) یکی از بزرگترین زنان اسلام است که با تمام وجود پای ارزش‌ها و آرمان‌های توحیدی و اسلامی ایستاد و با تربیت فرزندانی چون امام حسن (ع) و امام حسین (ع)، موجب پایداری و استقامت اسلام شد. سالروز ولادت حضرت زهرا (س) فرصتی است تا به زندگی و آموزه‌های این الگوی بی‌نظیر پرداخته شود. از این رو، گفتگوی با کارشناسان دینی ملارد داشتیم.

رضا لطفی، کارشناس مسائل دینی شهرستان ملارد، در گفت‌وگو با پانا گفت: «تولد حضرت زهرا (س) در ۲۰ جمادی‌الثانی، یکی از مهم‌ترین و مبارک‌ترین روزها در تاریخ اسلام است. ایشان دختر بزرگوار پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) و همسر حضرت علی (ع) هستند و به عنوان الگوی کامل برای زنان مسلمان شناخته می‌شوند.»

لطفی درباره دوران کودکی حضرت زهرا (س) گفت: «دوران کودکی حضرت زهرا (س) در شرایطی خاص و پرچالش سپری شد. حضرت زهرا (س) شاهد سختی‌های دوران شعب ابی‌طالب بودند، زمانی که پیامبر (ص) و خانواده‌اش به دلیل تبلیغ دین اسلام تحت فشار و محاصره قرار گرفتند. این شرایط سخت، روحیه قوی و استقامت ایشان را شکل داد. علاوه بر این، محبت و توجه ویژه پیامبر (ص) به ایشان، باعث شد که حضرت زهرا (س) از همان کودکی با ارزش‌های انسانی و اسلامی آشنا شود و به عنوان الگوی کامل برای زنان مسلمان در آینده شناخته شود. این دوران، پایه‌گذار شخصیت برجسته و تأثیرگذار ایشان در تاریخ اسلام بود.»

وی در ادامه به ازدواج ساده حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: «ازدواج ساده و سرشار از معنویت ایشان با حضرت علی (ع) و زندگی مشترک پر از عشق، ایثار و ساده‌زیستی‌شان از دیگر ابعاد زندگی پربار حضرت زهرا (س) است.»

لطفی همچنین به نقش مادری حضرت اشاره کرد و افزود: «حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) به عنوان مادر، نقش بسیار مهمی در تربیت فرزندان خود ایفا کردند. ایشان با آموزش‌های معنوی و اخلاقی، فرزندان خود را به گونه‌ای تربیت کردند که هر یک از آن‌ها در آینده به شخصیت‌های بزرگ و تأثیرگذار در تاریخ اسلام تبدیل شدند. تربیت فرزندان توسط حضرت زهرا (س) نه تنها به رشد شخصیت آن‌ها کمک کرد، بلکه الگویی برای تمام مادران مسلمان در تربیت فرزندانشان به شمار می‌آید.»

این کارشناس دینی در پایان به فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی حضرت اشاره کرد و گفت: «حضرت زهرا (س) در دوران حیات خود نقش فعالی در مسائل سیاسی و اجتماعی داشتند. ایشان به عنوان مدافع ولایت و امامت، در برابر ظلم و بی‌عدالتی ایستادگی کردند و با خطبه فدکیه به دفاع از حقوق اهل بیت و تبیین حقایق اسلامی پرداختند. فعالیت‌های سیاسی ایشان نه تنها نشان‌دهنده شجاعت و فصاحت ایشان بود، بلکه الگویی برای پیروان اسلام در دفاع از حق و عدالت به شمار می‌آید.»

بتول زنگنه، دیگری از کارشناسان مسائل دینی و معلم دارالقرآن شهرستان ملارد، به جایگاه علمی حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: «این حضرت همواره در جستجوی علم بود و در خطبه فدکیه با کلامی واضح و مقتدر، به تبیین توحید و امامت پرداخت.»

وی همچنین به ارتباط زندگی حضرت فاطمه (س) با زنان و دختران جامعه امروز پرداخت و اظهار کرد: «امروزه که الگوهای مخرب و پوچ برای زنان وجود دارد، باید آنها را با الگوهای بارز و کامل آشنا کنیم. حضرت فاطمه (س) در راستای خداپرستی، وفاداری، صبوری و شجاعت، برترین الگو برای نسل جوان است. اگر دختران ما از زندگی او الهام بگیرند، هرگز دچار ضعف و شکست نخواهند شد.»

زنگنه در پایان تأکید کرد: «نقش مادران در آگاهی‌بخشی به دختران خود بسیار مهم است. آن‌ها باید درباره زندگی زنان برتر اسلام، به ویژه حضرت فاطمه (س)، صحبت کنند و الگوهای پوچ غربی را از زندگی دختران خود حذف کنند. وجود چنین الگوهایی در زندگی دختران جوان نسل امروز ارزشمند است و باید با تحقیق و مطالعه درباره زندگی‌نامه این زنان بزرگ، راه سعادت را در پیش گیرند.»

خبرنگار : دانش آموزان نرگس زندیه، زهرا لطفی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار