معاون پرورشی و تربیتبدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت :
هدف اردوهای تمشک یادگیری مهارتهای اجتماعی است
پاکدشت (پانا)- معاون پرورشی و تربیتبدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت هدف از برگزاری اردوهای تمشک را آموزش مهارت های اجتماعی به دانشآموزان دانست.
مصطفی اسدی، معاون پرورشی و تربیتبدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت، در گفتوگو با دانشآموز خبرنگار پانا عنوان کرد: «اردوهای تمشک با رویکرد توانمندسازی دانشآموزان متوسطه اول ویژه دختران انجام میشود. این اردوها اهداف دیگری نیز دارند که شامل یادگیری مهارتهای اجتماعی، مسئولیتپذیری و آموزش همزیستی متقابل است.»
معاون پرورشی و تربیتبدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت در پاسخ به اینکه چه نوع فعالیتهایی در اردوهای تمشک برای دانشآموزان در نظر گرفته شده است، گفت: «در این اردوها، سند تحول بنیادین به عنوان محور تمام فعالیتهای انجام شده در نظر گرفته شده است. طبق این سند، دانشآموزان باید تمامساحتی رشد کنند، یعنی رشد دانشآموزان باید همهجانبه باشد. با توجه به این امر، تمامی جنبههای این سند را در اردوهای تمشک اعمال کردیم؛ برنامههایی از قبیل امور اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، تربیتی و آموزشی در اردوگاه شهید علی مظفر انجام شد.»
وی افزود: «فعالیتهایی که برای دانشآموزان در نظر گرفته شده، با توجه به ساحتهای ششگانه تربیتی است و فعالیتهای متنوعی در ایستگاههای مختلف برای دانشآموزان در نظر گرفته شده است؛ ایستگاه آموزشی، ایستگاه بازی گروهی و ایستگاه مهارتآموزی اشتغالآفرینی. یعنی دانشآموز باید بتواند برای خود اشتغالآفرینی انجام دهد و مهارتی را بیاموزد؛ از آن مهارت در راستای اشتغالآفرینی استفاده کنند. کار گروهی از تاکیدات این اردو است؛ در این اردو هیچ کاری به تنهایی انجام نمیشود، مانند طبخ غذا که بر عهده خود دانشآموزان است.»
همچنین در ادامه در پاسخ به اینکه اردوگاه شهید علی مظفر واقع در روستای توچال شهرستان پاکدشت میزبان چند دانشآموز از سطح شهرستانهای استان تهران بوده است، ادامه داد: «ما میزبان شهرهای مجاور شهرستان پاکدشت همچون ورامین، پیشوا و جوادآباد هستیم. روزانه دو اتوبوس، به عبارتی ۸۰ دانشآموز، در اردوگاه حضور پیدا میکنند و از برنامههای اردویی استفاده میکنند. در این مرحله قرار بر این است که در مجموع ۵۰۰ نفر از دانشآموزان از اردوهای تمشک یکروزه استفاده کنند.»
اسدی در ادامه گفت: «با توجه به موقعیت جغرافیایی اردوگاه شهید علی مظفر، دانشآموزان حاضر در این اردوگاه میتوانند کوهنوردی کنند و از لوازم بازی که مختص بازیهای گروهی است نیز استفاده کنند. همچنین در بحث تغذیه، لوازم پخت غذا در اختیارشان قرار داده میشود اما وظیفه طبخ غذا بر عهده خودشان است و این امر نیز جزو برنامههای مهارتآموزی دانشآموزان است. یکی دیگر از برنامههای مهم در این اردوها، مبحث مشاوره است؛ مهارتهایی همچون مهارت نه گفتن، مهارت برقراری ارتباط با دیگران، تعامل سازنده و جلوگیری از گوشهنشینی و منزوی بودن دانشآموزان است.»
معاون پرورشی و تربیتبدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: «انشاءالله که بتوانیم از این اردو که با عنوان اردوهای تمشک در حال برگزاری است و در اولین سال در حال اجراست، تجربیات مفید و سازندهای کسب کنیم و بتوانیم با توجه به تجربیات کسبشده در این اردوهایی که برگزار شد، اردوهای تمشک در سالهای آینده را با کیفیت هر چه بهتر برای دانشآموزان مهیا کنیم تا خاطرات خوبی برای دانشآموزان بسازیم.»
ارسال دیدگاه