کارشناس امور بانوان آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان:
بهداشت بلوغ دختران برای کل جامعه ضروری است
بهارستان (پانا) - کارشناس امور بانوان آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان، بهداشت بلوغ دختران را برای کل جامعه ضروری دانست.
کارگاه آموزش سلامت دوران بلوغ دختران همراه با اهدای پکهای بهداشتی و با هدف ارتقای آگاهی دانشآموزان و والدین آنها نسبت به بلوغ و پیشگیری از خطرات احتمالی در این دوره حساس زندگی در دبستان نشاط ناحیه یک بهارستان برگزار شد.
بهناز ابراهیمی، کارشناس امور بانوان آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان در خصوص هدف از برگزاری این طرح گفت: هدف اصلی این طرح، آشنایی بیشتر دانشآموزان و والدین با دوران بلوغ و پیشگیری از آسیبها و مشکلات احتمالی در این دوره است. عنوان این طرح، «سلامت دختران در دوران بلوغ و پیشگیری و مراقبتهای لازم در برابر آسیبهای این دوره» است.
وی در خصوص دوران بلوغ اظهار کرد: دوران بلوغ، گذر از کودکی به بزرگسالی است و این دوره با تغییرات زیادی در بدن، روح و روان همراه است. والدین باید به نیازهای عاطفی و روانی فرزندان خود در این دوران حساس توجه ویژه داشته باشند. تغییرات فیزیکی، روانی و عاطفی ناشی از بلوغ برای دانشآموزان و خانوادهها میتواند چالشبرانگیز باشد؛ چرا که برخی از نوجوانان و خانوادهها ممکن است در برابر این تغییرات، احساس نگرانی کنند در حالی که برخی دیگر به راحتی از این مرحله عبور میکنند.
ابراهیمی افزود: شناخت تغییرات جسمی و روانی دانشآموزان در این دوره حساس از اهمیت بالایی برخوردار است. این طرح با هدف آموزش مدیران، معلمان و والدین در مورد نیازهای خاص این دوران طراحی شده است.
وی بر اهمیت بهداشت بلوغ برای سلامت فردی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: بهداشت بلوغ دختران نهتنها برای خود آنها و خانوادههایشان بلکه برای کل جامعه و نسل آینده ضروری است. برای پیشگیری از مشکلات بلوغ و تأمین سلامت و آینده دختران که مادران فردا خواهند بود باید نیازهای این سن حیاتی را شناخته و خدمات ویژهای برای آنها در خانواده و جامعه فراهم کرد.
ابراهیمی گفت: سلامت بلوغ، مجموعهای از اصول و مراقبتهایی است که به حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی و عاطفی فرد کمک میکند. نوجوانان باید در این دوران به سلامت جسمی و روحی خود اهمیت دهند تا بتوانند در آینده به خوبی از چالشهای زندگی عبور کنند.
ارسال دیدگاه