امام جمعه شهرستان شهریار:

افزایش میزان طلاق‌ در  جامعه نتیجه از بین رفتن جایگاه زن

شهریار(پانا)- افزایش طلاق و سست شدن بنیان خانواده‌ در جامعه نتیجه از بین رفتن جایگاه زن با وجود ترویج سبک زندگی غربی در جامعه اسلامی است.

کد مطلب: ۱۵۱۴۲۲۳
لینک کوتاه کپی شد
افزایش میزان طلاق‌ در  جامعه نتیجه از بین رفتن جایگاه زن

سید‌حسین حسینی نوری، امام جمعه شهرستان شهریار ،در خطبه پیش از نماز جمعه‌ این شهرستان، به بیان نکاتی چند در خصوص فرزندآوری و اهمیت آن در جامعه پرداخت و با دلایل علمی به شبهات موجود در این زمینه پاسخ داد.

وی در ابتدا سخنان خود را این‌چنین آغاز نمود: طبق تحقیقات انجام شده، زنان و دخترانی که در سنین ۱۸ تا ۴۰ سالگی ازدواج می‌کنند و باردار شده و فرزند می‌آورند، سبب کسب امنیت اخلاقی بیشتر در جامعه خود می‌شوند و برعکس این موضوع نیز صادق است یعنی در جوامعی که زنان در این سنین ازدواج نکرده و مادر نمی‌شوند، بیشتر در معرض مشکلات اخلاقی خواهند بود.

نوری در ادامه افزود: یکی از علل‌ مهم افزایش طلاق و سست شدن بنیان خانواده‌ها در جامعه، از بین رفتن جایگاه زن است. زمانی افتخار زن این بود که همسر و مادر باشد اما حال شاهد هستیم که زنان تمایل کمتری به ازدواج و فرزندآوری دارد.این دیدگاه فرهنگ غربی جایگاه زن را از او گرفته است.

وی در ادامه سخنان خود به تاثیر داشتن فرزند بر مردان اشاره کرد و گفت:نکته‌ عنوان شده فقط در خصوص بانوان نیست و در پیرامون آقایان نیز صادق است و اگر مردی در خانه فرزندان زیادی داشته باشد و دغدغه‌ او رفع گرفتاری‌های فرزندانش باشد، زمان خود را برای کار و تربیت فرزندان در نظر می‌گیرد و فرصت کمتری برای پرداختن به اعمال خلاف دارد لذا این‌ها در مسئله اخلاق و و تربیت کمتر در معرض مشکلات قرار می‌گیرند.

امام جمعه شهرستان شهریار از جایگزینی حیوانات به‌جای عشق به اولاد سخن به میان آورد و گفت: متاسفانه از دیگر مشکلات اخلاقی و تربیتی که امروزه گریبان‌گیر جوامع است،  جایگزینی عشق به حیوان به‌جای عشق به اولاد است. 

وی از امار ثبت شده از تعداد افراد دارای حیوان خانگی در کشور این‌چنین می‌گوید: طبق آمار رییس جامعه دامپزشکان ایران، در ایران سال گذشته خانواده‌ها حدود ۶ تا ۸ میلیون سگ و گربه‌ شناسنامه‌دار را نگهداری کردند. و میانگین در بین هر ۱۰ نفر ایرانی، یکی از آنها از حیوان خانگی نگهداری می‌کند‌. سازمان دامپزشکی مطرح کرده است که از هر ۱۰ تهرانی، ۱ نفر دارای سگ شناسنامه‌دار است. توجه داشته باشید که آمار ارائه شده مربوط به سگ‌های شناسنامه‌دار است و با در نظر گرفتن حیواناتی که شناسنامه ندارند، این آمار بیشتر خواهد شد.در تهران یک میلیون و ۴۷۵ هزار سگ و گربه شناسنامه‌دار وجود دارد که ماهیانه بین ۳ تا ۱۰ میلیون تومان هزینه بهداشت و غذای آنها است‌.

نوری در ادامه خواستگار اجرای قانون در زمینه نحوه‌ نگهداری از این حیوانات شد و مطرح کرد: در کشورهای غربی، ضوابطی در خصوص نحوه نگهداری از حیوانات خانگی وجود دارد. برای مثال نگهداری سگ در آلمان نیازمند داشتن مجوز است و در صورتی که شخصی این مورد را رعایت نکند محکوم به پرداخت جریمه سنگینی می‌شود و دوم اینکه اشخاصی که از سگ‌ها نگهداری می‌کنند باید به دولت عوارض بدهند و مورد دیگر اینکه سگ‌گردانی در این کشور قوانینی دارد برای مثال هیچ شخصی اجازه ندارد سگ خود را در فاصله چند صدمتری از مدارس، پارک‌های مخصوص کودک  و در بعضی از مکان‌های عمومی بچرخاند و ما نیز  در کشورمان به چنین قوانینی نیاز داریم.

 

خبرنگار : دانش‌آموز : زهرا سادات موسوی‌نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار