رتبه دو رقمی کنکور سراسری ۱۴۰۳ از دبیرستان علامهحلی شهرستان ملارد:
مسیر کنکور پراز چالشهای سخت و طاقتفرسا است اما کسی موفق خواهد شد که تا آخر استمرار داشته باشد
ملارد (پانا) - رتبه دو رقمی کنکور سراسری ۱۴۰۳ از دبیرستان علامهحلی شهرستان ملارد، مسیر کنکور را، پراز چالشهای سخت و طاقتفرسا دانست و تأکید کرد کسی در نهایت موفق خواهد شد که تا آخر استمرار داشته باشد.
امیرحسین فرهادی، رتبه دو رقمی کنکور سراسری ۱۴۰۳، متولد ۱۳۸۶ و فارغالتحصیل رشته ریاضی مرکز استعدادهای درخشان علامهحلی شهرستان ملارد است. وی امتحانات نهایی پایه دوازدهم خود را با معدل ۱۹.۶۲ به پایان رساند و در کنکور سراسری، رتبه ۷۴ منطقه سه را کسب کرد و اکنون دانشجو مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران است. برای آشنایی بیشتر با این نخبه ملاردی و چگونگی موفقیت وی در امتحانات نهایی خرداد و کنکور سراسری مصاحبهای داشتیم که در ادامه میخوانید:
فرهادی، به شیوه مطالعه خود در زمان تحصیل در دبیرستان اشاره کرد و گفت: «استمرار و برنامهریزی، مهمترین راه موفقیت است؛ منظم و یکنواخت درس خواندن بهتر از پراکنده خواندن است. بهعنوان مثال یک روز ۴ ساعت درس بخوانیم و روز دیگر ۶ ساعت و روزی دیگر ۲ ساعت، این به معنی عدم برنامهریزی است.»
وی در ادامه افزود: «من وقتم را بهخوبی مدیریت میکردم و درسهایم را روی هم انباشته نمیکردم بلکه بهصورت مستمر مطالعه میکردم و این یکی از عوامل موفقیتم بود. روزهایی که مدرسه میرفتم ۴ ساعت مفید درس میخواندم و روزهایی که در منزل بودم ۷ الی ۸ ساعت مطالعه میکردم.»
وی در ادامه خاطر نشان کرد: «نمرات نهایی در کنکور بسیار تاثیرگذار است، خصوصا درس ادبیات فارسی و دروسی که ضرایب بالایی دارند در تراز معدل افراد، تأثیر بسیار چشمگیری میگذارد بطوری که دو فرد با معدل یکسان، ممکن است به دلیل ضرایب دروس مختلف، تراز یکسانی نگیرند. بنابراین به دانشآموزانی که امتحانات نهایی دارند سفارش میکنم تا جایی که میتوانند دروس با ضرایب بالای امتحان نهایی را جدیتر بگیرند و همه دروس را موازی هم پیش ببرند تا به هدف مورد دلخواه خود که موفقیت است برسند.»
این نخبه ملاردی، تأکید کرد: «اگر بخواهم به عوامل موفقیتم به طور خلاصه اشاره کنم در درجه اول لطف خداوند، تلاش و پشتکار خودم و بعد فراهم بودن زمینه مطالعه، همراهی خوب پدر و مادرم و همچنین آموزش و پرورش و خصوصا سمپاد در تغییر نگرش من نسبت به کنکور نقش بسزایی داشت و کسانی که در سمپاد با آنها آشنا شدم باعث رشد و پیشرفتم شدند. تکتک معلمان و دبیران توانا و گرانقدر، مدیر دبیرستان و کادر معاونین مجرب و مشاور دلسوزم که برای من زحمت کشیدند و من همیشه قدردان زحمات آنها هستم امیدوارم روزی بتوانم بخوبی جبران کنم.»
رتبه دو رقمی کنکور سراسری، شرکت در آزمونهای معتبر را شناسایی نقاط قوت و ضعف خود دانست و بیان کرد: «در هر آزمون طبق روش مشاور پیش میرفتم. البته بعد از مدتی تا حد خوبی این روش را شخصیسازی کردم مثلا بعد از آزمون دادن، دوباره آزمون را بدون در نظر گرفتن زمان، شروع به حل کردن میکردم و سؤالاتی که در جلسه آزمون پاسخ نداده بودم و یا اشتباه پاسخ داده بودم را علامت میزدم و در نهایت با چک کردن و تحلیل پاسخنامه، در صورت نیاز وارد دفتر نکات میکردم. آزمونها همیشه رضایتبخش نبودند ولی سعی میکردم تا جایی که میتوانم با نتایج آزمونها منطقی برخورد کنم و امکان اصلاح و پیشرفت را، از خودم با سرزنشهای بیخود سلب نکنم.»
فرهادی، مهمترین مرجع برای کنکور سراسری را، کتابهای درسی دانست و گفت: «در حال حاضر کنکور، عادلانهترین آزمون برای سنجش سطح معلومات داوطلب در کشور است. مسیر کنکور پراز چالشهای سخت و طاقتفرسا است اما در نهایت کسی موفق خواهد شد که تا آخر استمرار داشته باشد. اولویت اول برای من کتابهای درسی بود بهعلاوه از کتابهای کمک آموزشی، جزوات معلمان خوب مدرسه و بعضی از کلاسهای برخط استفاده میکردم.»
وی در پایان خطاب به دانشآموزان دبیرستانی و کنکوری اظهار کرد: «من به همه دانشآموزان و خصوصا داوطلبین کنکور توصیه میکنم دست از تلاش برندارند، ناامید نشوند و بدانند قطعا نتیجه تلاشهایشان روزی به ثمر خواهد نشست. بزرگترین ضعف ما در تسیلم شدن نهفته است، همیشه مطمئنترین راه برای موفقیت تلاش دوباره است من معتقدم زیباترین لحظهها و منظرهها بعد از سختترین مسیرها نمایان میشوند پس با توکل بر خدا تلاش کنید و در درس خواندن استمرار داشته باشید.»
ارسال دیدگاه