مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه(س) شهرستان فیروزکوه:
غذای سالم در رشد بههنگام و سلامت انسانها از اهمیت ویژهای برخوردار است
فیروزکوه (پانا) - مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه(س) فیروزکوه، غذای سالم را در رشد بههنگام و سلامت انسانها لازم و ضروری برشمرد.
ستاره عباسی به مناسبت روز جهانی غذا در گفتوگو با پانا گفت: «غذای سالم در رشد بههنگام و سلامت انسانها بهخصوص در دوره کودکی از اهمیت ویژهای برخوردار است. متاسفانه فقر در بعضی از کشورهای جهان باعث شده توازن و پراکندگی غذا متفاوت باشد و دسترسی به غذای سالم در آن جوامع با بحران مواجه شود.»
مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه(س) اظهار کرد: «ذائقه افراد از کودکی شکل میگیرد و از همان شروع غذاهای کمکی در کودک با رعایت اصول تغذیهای و پیروی از الگوی غذای سالم، دستگاه گوارش کودک برای بزرگسالی آماده میشود.»
عباسی با اشاره به اینکه استفاده از طعمدهندهها باعث تغییر ذائقه کودک میشود، تصریح کرد: «استفاده از نمک فراوان، شکر و طعمدهندهها باعث تغییر ذائقه کودک میشود و بزرگسالی او را تحت تاثیر قرار میدهد. بیماری پرفشاری خون یا همان قاتل خاموش در بسیاری از موارد از تغذیه ناسالم به وجود میآید و بیماریهای مرتبط با چاقی مانند بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، سندرمهای متابولیک از تغذیه ناسالم نشات میگیرد و متاسفانه رو آوردن به غذاهای آماده مصرف مانند کنسروها و سرخکردنیها باعث کاهش ارزش غذایی و در نتیجه افزایش بیماری میشود.»
وی در خصوص عادات غذایی خوب و بد تصریح کرد: «پیروی از عادتهای خوب غذایی مانند مصرف غذاهای کمنمک، پختن غذا به روشهای بخارپز و آبپز، عدم استفاده از طعمدهندههای غیرمجاز و رنگهای مصنوعی، مصرف کمتر شیرینیها و چربیها و در کنار آن روش درست غذا خوردن باعث سلامت بیشتر بدن میشود.
مراقب سلامت دبیرستان حضرت معصومه(س) افزود: «درکنار ایجاد عادات خوب غذایی باید از عادتهای نادرست غذا خوردن مانند غذا خوردن در حین تماشای تلویزیون، ترکیبی خوردن غذاهای مختلف، استفاده از نمک فراوان، استفاده از روغنهای ناسالم در طبخ غذا و هر عادت ناشایستی که در سلامت فرد تاثیر منفی میگذارد هم دوری کرد.»
ارسال دیدگاه