یکی از ارشدان رشته کاراته شهرستان ری بیان کرد:
حضور 56 دانشآموز کاراته کار شهرستان ری در مسابقات کشوری
شهرری دو (پانا) - یکی از ارشدان رشته کاراته شهرستان ری از شرکت ۵۶ دانشآموز کاراتهکار در ردههای سنی جوان، نوجوان و خردسال شهرستان ری در مسابقات کشوری کاراته سبک شوتوکان JTK_lSKS خبر داد.
زینب کاملی که از سن ۱۶ سالگی، شروع به فعالیت در رشته کاراته کرده و ۷ سال است که به عنوان ارشد شناخته میشود در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «بچهها از ابتدای کار خود یعنی با همان کمربند سفید برای قهرمانی و شرکت در مسابقات آموزش میبینند و با بالاتر رفتن کمربند و ایجاد آمادگی ذهنی و تجربه در مسابقات شرکت میکنند که البته میزان آمادگی هنرجوها برای شرکت در مسابقات علاوه بر تمرینات خوب مربی به میزان تلاش خود نیز بستگی دارد.»
کاملی، مهمترین عامل در کسب موفقیت ورزشکاران را داشتن پشتکار در یادگیری دانست و افزود: «گوش کردن و عمل کردن به صحبتهای مربی و شرکت به طور منظم در کلاسها، تمرین مداوم و داشتن پشتکار در یادگیری بسیار مهم است. علاوه بر این هنرجوها باید برای شرکت در کلاسها انگیزه و علاقه داشته باشند که با شرکت مستمر این انگیزه تقویت میشود.»
وی گفت: «با تغییر نسل و روی کار آمدن کاراتهکارهای جوان، نوجوان و خردسال، رشته کاراته به صورت چشمگیری پیشرفت کرده و همچنین پشتوانهای برای ورزشکاران این رشته ساخته است. طی چند سال اخیر با حضور پیدا کردن بانوان و دختران نوجوان، جوان و خردسالِ کاراتهکار همواره گرایش نسبت به رشته کاراته در بین بانوان بیشتر شده است.»
ارشد رشته کاراته در خصوص اهمیت به ورزشهای رزمی در سطح آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: «به ورزشهای رزمی در سطح آموزش و پرورش آنطور که باید اهمیت داده نمیشود. ظرفیت استعدادی بالایی در رشتههای رزمی بهخصوص کاراته داریم اما متأسفانه به حد کافی به این رشته و ورزشکاران این رشته پرداخته نمیشود. از مسئولین تقاضا داریم تا اهمیت بیشتری به این قشر ورزشکار دهند و باعث ثبات نسل کاراتهکاهای کشور شوند.»
کاملی اظهار کرد: «شناسایی استعدادهای رزمی بچهها در مدارس، تجهیز باشگاههای رزمی، بها دادن به مربیهای رشتههای رزمی و حمایت کردن دانشآموزان و هنرجویان از کمربند سفید تا مشکی از جمله اقداماتی است که آموزش و پرورش میتواند به واسطه آنها از ظرفیت ورزشکاران موفق استفاده کند.»
ارشد رشته کاراته تصریح کرد: «در طول تمرینات، مربی با حضور خود، توجه به تمامی بچهها و بیان تمام نکات و ریزهکاریهای مهم از دید یک داور باعث کاهش اضطراب و استرس بچهها میشود. همچنین با برگزاری بازیهای ورزشی باعث خالی شدن تنشهای فکری و فشار مسابقات از روی فکر و جسم بازیکنان شده و به آنها روحیهای قوی میبخشد.»
وی خاطرنشان کرد: «روح و جسم ۲ مقوله جدانشدنی هستند و ورزشکاران با داشتن روحیه سرزنده، توانایی ساختن جسم آماده و سالم را دارند. ورزش کاراته با حذف تنشهای فکری، کمک زیادی در ساختن جسم و روح سرزنده به ورزشکاران میکند؛ چرا که روحیه سرزنده علاوه بر جسم آماده، نقش بسیار مهمی در کسب قهرمانی دارد.»
این ارشد کاراته از شرکت ۵۶ کاراتهکار شهرستان ری در مسابقات کشوری و کسب مقام قهرمانی توسط هستی شیخی، هانیه جنگی، ستایش فرهمند، زهرا رضائیان، یسنا طاووسی، حنانه و هانیهسادات میرآبادی، فاطمه تاجیک، سلما میرراستگو، معصومه نوروزی؛ مقام دوم توسط مائده سهرابی، راحیل سهندی، هستی کوشکی، ثنا کمالوند، سلینا بایرامی، سارا خاکساری، آزیتا سالاری و زهرا جلالی و همینطور کسب مقام سوم توسط یکتا حسنی، حدیث تاجیک، نازنینزهرا آبنیکی، بهار مسلمی، بارانا بدری، فاطمه فاتحی، نازنینزهرا فرد، زهرا فاتحی، نازنینزهرا موسوی، معصومه نوری، الیسا کامرانی، مهدیس آبیزاده، آوا نایبی، آتنا حیدری و مهناز بربری در بخش کاتا خبر داد.
علاوه بر این در بخش کمیته، ستایش مرتضوی، مهدیه جمالی، ثنا طهماسبپور، ملیسا جوکانی حائز مقام اول؛ افرا حیدری، زهرا فاتحی، کیمیا حسینی، زینب حسننژاد، نگار محمدابراهیم و نفس زراعتبر حائز مقام دوم و سوفیا روزبهانی، ریحانه و محدثه خاوری، کوثر اشرفی، زهرا دهقانپور، مهیاسادات اسحاقی و یسنا یعقوبی مدال برنز را از آن خود کردند. همچنین پارمیس امیری، مهرسا واعظی و سوگند قربانیفرد حائز رتبه چهارم شدند.
ارسال دیدگاه