در خطبههای نمازجمعه
صدیقی: بیارزش شدن پول ملی مایه سرافکندگی است
تهران (پانا) - خطیب نماز جمعه این هفته تهران بیارزش شدن پول ملی را مایه سرافکندگی خواند و از وزرای اقتصادی دولت خواستار رسیدگی به گرانیها شد.
به گزارش ایسنا، آیتالله کاظم صدیقی در خطبههای این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به اهمیت روز قدس اظهار کرد: «سالهای گذشته آیتالله خاتمی برای چنین روزهایی آماده بودند سخنرانی میکردند و امسال قرعه فال به نام من زدند. روز قدس برای ما روز اسلام است. این عنوان را امام راحل برای روز قدس معین کردند. روز قدس طی چهل سال گذشته روز اعلام برائت امت اسلامی از رژیم صهیونیستی اعلام شده است. روز قدس یک روز نیست، یک جریان و جبهه است.»
او ادامه داد: «روز قدس را روز بازخوانی پرونده سیاه صهیونیست قرار دادهاند. مقاومت فلسطین باعث نگرانی صهیونیست، عربستان و آمریکا شده است. امروز عمق آگاهی درباره فلسطین فراتر از منطقه رفته و به یک ظرفیت جامع تبدیل شده است. طرح معامله قرن و هر اقدام دیگری که تأمینکننده بازگشت آوارگان فلسطین و انتخابات آزاد نباشد هرگز قادر نخواهد بود این موضوع بزرگ جهانی را حل کند.»
خطیب نماز جمعه این هفته خاطرنشان کرد: «من مبنای شرعی این موضوع را عرض کنم: قرآن مرز اسلام را محدود معرفی نکرده، بلکه فرامرزی قرار داده است؛ بر ماست که ازنان، مردان و کوکانی که زیر ستم هستند، حمایت کنیم. در حدیثی آمده اگر مظلومی فریاد کمک سر دهد و به آن توجه نشود خصلت مسلمانی در فرد نیست. زندگی و سبک زندگی امام علی (ع) و پیامبر (س) در راستای احیای حمایت از مظلوم بوده است.»
صدیقی با اشاره به سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی (ره)، گفت: «امام آمد و دو جبهه تعریف کرد که همیشه باهم در تقابل هستند: یکی جبهه استکبار، یکی جبهه مستضعفان.»
امام جمعه تهران بیان کرد: «جا دارد دانشگاهها و حوزههای ما در مسئله ولایت حضرت امام (ره) فعالیت کنند. اینکه امام چه طور در مدرسه فیضیه بدون داشتن عده میگوید شاه باید برود؟ امام خمینی یک دهه ولایت کرد، بعد از او هم باید دیده شود. امام بعد از امام، امام حاضر ما، رهبر بزرگوارمان، حضرت آیتالله عظمی امام خامنهای چه پدیدهای است؟ آیا دنیا برای جوهره ولایتها که در وجود این مرجع بزرگ تجلی دارد، در تحلیلها توانسته است حدی تعیین کند؟»
او تصریح کرد: «اینکه بزرگترین قدرتها مینشینند مرتب نقشه میکشند علتش چیست؟ به تعبیر خود وزیر امور خارجه اسبق آمریکا، که تصریح کرد ما نقشه میکشیم تا ضربهای بزنیم اما آقا یک سخنرانی میکند و ما را ضایع و نقشه ما را نقش بر آب میکند. لذا کارشناسان در آستانه رحلت حضرت امام باید به این موضوعات بپردازند.»
صدیقی سپس به تشریح «علت موضوعاتی چون دههها مقابله با توطئههای جهانی، در اوج بودن و داشتن امنیت برای ایران» پرداخت.
او در بخش دیگری از خطبههای نمازجمعه تهران با اشاره به موضوع مذاکره با آمریکا اظهارکرد: «در سال ۹۲ زمزمه مذاکرات ایجاد شد. عدهای رفتند، نشستند، مذاکره کردند؛ نتیجه این مذاکرات شد برجام. با وجود هشدارهای خیلی صریح و شفاف مقام معظم رهبری که به دشمن اعتماد نکنید، از دشمن تضمین بگیرید، فریب نخورید، قضیه برجام بدون هیچ تضمین انجام شد. فلسفه مذاکره لغو تحریم بود.»
امام جمعه موقت تهران گفت: «شعارها و میتینگها، میگفت لغو همه تحریمها؛ خوب کو؟ لغو تحریم شد؟ تحریمهای بعدی هم اضافه شد. این اروپاست که نهتنها با عهدشکنی مقابله نکرد که با فرمان آمریکا معامله نفتی هم با ما نکرد. وقت آن نشده است که به اقتصاد مقاومتی فکر کنیم و تغیر رویه و روش دهیم؟ ما ملت خداباور هستیم. امام زمان ما افسانه نیست خلیفه خدا است، نظرش کیمیاست و اثر دارد. من مباهات میکنم به این مردم چه شبهای احیایی با شکوهی ایجاد کردیم.»
خطیب نمازجمعه تهران تصریح کرد: «امسال را حضرت آقا سال رونق تولید اقتصادی معرفی کردند؛ آیا عملی شده و قدمی برداشته شده است؟ قیمت ارز باید در همین راستا تعیین شود. باید در نرخی تأیید شود که تولید به حرکت در آید؛ اما متأسفانه در راستای منافع صاحبان ارز و دلار و سیستم بانکی تعیین میشود. تولید در حال جان دادن است کسانی که الان تولید میکنند، در حال مجاهدت هستند. دو تن از کارشناسان کاخ سفید آمریکا تصریح کردند قیمت دلار را به جایی رسانیدم که مشکل مدیریت شود.»
صدیقی خاطرنشان کرد: «در سالهای ۷۲ تا ۷۳ با اتخاذ سیاستهای لیبرالی بحران اقتصادی در کشور واقع شد و در سال ۷۴ تورم به بیش از ۵۰ در صد و بدهی کشور به ۴۰ میلیارد دلار رسید. دولت وقت با تغیر سیاستها با کاهش بیش از ۱۰۰ درصدی قیمت دلار باعث شد در سال ۷۵ تورم از ۵۰ به ۲۵ در صد کاهش پیدا کند و رونق و رشد ایجاد شود.»
او متذکر شد: «بیارزش شدن پول ملی مایه سرافکندگی است. وزرای مربوط ریشههای گرانی را پیدا کنند.»
امام جمعه تهران در خطبههای عبادی نیز با سفارش رعایت تقوا گفت: «ایمان، عمل صالح، کار مشروع، عامل به معروف و نهی کننده از منکر از جمله مواردی است که مؤمن باید در خود داشته باشد.»
ارسال دیدگاه