محمد مهاجری*
اعضای مجمع تشخیص، پیام رهبری را شنیدهاند؟
رهبرمعظم انقلاب در پیام نوروزی مهمترین ،فوری ترین و اصلی ترین مسئله کشور را حل معضلات اقتصادی خواندند. کلید حل مشکلات فعلی، بالابردن تولید است و شعار "رونق تولید"برای سال ۹۸ نیز به همین دلیل از سوی ایشان انتخاب شده است.
تولید، به عنوان یک ترم اقتصادی تعریف علمی دارد و برای رونق یافتن آن گریزی جز تن دادن به قواعد علم اقتصاد و راه حل های فنی و تخصصی نیست.
از هر تولیدکننده بخش خصوصی و دولتی که سوال کنید، برایتان توضیح می دهد که فرایند تولید، سازوکار مالی می خواهد. باید بتوانید مواد اولیه را اگر در داخل وجود ندارد،از خارج بخرید . و هنگامی که کالا تولید شد برای دستیابی به ارزش افزوده بیشتر،آن را صادر کنید. هم واردات و هم صادرات، سیستم بانکی می خواهد. نمی شود با گونی ، پول برد و کالا خرید یا وقتی کالا در بازار جهانی عرضه شد،پولش را در کیف سامسونت گذاشت و به داخل آورد.
الان از هر تولیدکننده حتی خرده پا ، در باره مشکلاتش سوال کنید،از مراودات بانکی حرف می زند و حل این معضل، جز با پذیرش هوشمندانه مقررات FATF میسر نیست. دستکم در کوتاه مدت راهی به نظر نمیرسد.
اعضای مجمع تشخیص که مدتهاست FATF را گروگان گرفته اند، اگر پیام رهبرمعظم انقلاب را شنیده اند چاره ای ندارند جز اینکه غل و زنجیرهای بسته شده به پای اقتصاد را باز کنند و اجازه دهند اقتصاد کشور نفس بکشد. برای تسویهحسابهای سیاسی با دولت، فرصت زیاد است و می توانند در صدجای دیگرف تیر به کمان بگذارند و پرتاب کنند.
اقتصاد اگر به توپِ بازی سیاستبازان گرفتار آید، وارد دروازه خودی میشود و دودش به چشم مردمان مستمند خواهد نشست.
اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت به ویژه آن گروه که گمان می کردند موافقان FATF وابسته به بیگانهاند! و رهبرمعظم در دیدار خبرگان پاسخ شان را دادند، حالا فرصت دارند بدون توهم توطئه، به بررسی موضوع بپردازند و یقین کنند که موافقان آن اگر بیش از اعضای مجمع،دغدغه نظام را نداشته باشند، دست کم به اندازه آنها دغدغهمند هستند.
رونامهنگار*
منبع: خبر آنلاین
ارسال دیدگاه