کنعانی در گفت‌وگو با پانا:

«سرمایه‌گذاری در تولید» کلید توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم است

تهران(پانا) - نماینده مردم خلخال و کوثر، با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در تولید، آن را عامل اصلی توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم دانست و بر لزوم همکاری دولت و مردم در تحقق این هدف تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۵۴۶۳۰
لینک کوتاه کپی شد
«سرمایه‌گذاری در تولید» کلید توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم است

وحید کنعانی، نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پانا درباره شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، اظهار کرد: «رهبر معظم انقلاب امسال را به دلیل اهمیت ویژه اقتصاد کشور و چالش‌های آن، به موضوع سرمایه‌گذاری برای تولید اختصاص دادند. در سال گذشته نیزمشارکت مردم در اقتصاد مورد تأکید بود، اما امسال ایشان به مهم‌ترین چالش کشور، یعنی سرمایه‌گذاری در تولید، اشاره کردند.»

وی با تأکید بر تأثیر سرمایه‌گذاری بر توسعه اقتصادی و معیشت مردم افزود: «سرمایه‌گذاری می‌تواند به بهبود اقتصاد مردم وکشور کمک کند. برای تحقق این هدف، نیازمند هماهنگی میان دولت و مردم هستیم تا سرمایه‌های موجود به سمت تولیدسوق داده شوند.»

وی با اشاره به وظایف دولت در این زمینه گفت: «دولت باید بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری را فراهم کند و موانع موجود را که سد راه سرمایه‌گذاری است، برطرف کند. از سوی دیگر، مردم نیز باید سرمایه‌های خود، از جمله پول نقد، امکانات، زمین و ساختمان را در مسیر تولید قرار دهند. این سرمایه‌ها در صورتی که به درستی به کار گرفته شوند، می‌توانندموجب توسعه اقتصادی شوند.»

کنعانی همچنین به شروط و الزامات سرمایه‌گذاری برای تولید اشاره کرد و افزود: «سرمایه‌گذاری در تولید باید طبق نقشه راه مشخصی پیش برود و در چارچوب توسعه صنعتی کشور تعریف شود. این سرمایه‌گذاری باید منجر به ثروت‌آفرینی و توسعه متوازن شود. همچنین، وجود ثبات در محیط اقتصادی یکی از مسائل کلیدی در این زمینه است، چرا که در شرایطبی‌ثباتی، سرمایه‌گذاری به نحو احسن انجام نخواهد شد.»

این نماینده مجلس، نقش دولت در ایجاد این ثبات را ضروری دانست و تصریح کرد: «دولت باید زمینه‌ای را فراهم کند تا سرمایه‌گذاران باامنیت و آرامش بیشتری وارد این عرصه شوند و فعالیت‌های اقتصادی خود را ادامه دهند.»

نماینده مردم خلخال و کوثر با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر هدایت سرمایه‌ها به مسیرهای مولد گفت: «اگر سرمایه‌ها بهجای ورود به بازارهای غیرمولد مانند خرید طلا و ارز، در مسیر تولید قرار گیرند، تأثیر بسزایی در اقتصاد کشور خواهندداشت. سرمایه‌گذاری در تولید نه‌تنها به اقتصاد کشور کمک می‌کند، بلکه از انحراف سرمایه‌ها به فعالیت‌های غیرضروری جلوگیری خواهد کرد.»

وی در خصوص پیش‌بینی شرایط اقتصادی در سال جدید با توجه به افزایش قیمت دلار و طلا در روزهای اخیر، اظهار کرد: «پیش‌بینی دقیق شرایط اقتصادی بر عهده متخصصان این حوزه است، اما اگر سرمایه‌گذاری که در شعار سال مطرح شده، بهدرستی اجرایی شود، می‌تواند تأثیر مثبتی بر معیشت مردم، کاهش تورم و پویایی اقتصاد کشور داشته باشد.»

کنعانی در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت با ایجاد زمینه‌های لازم و رفع مشکلات سرمایه‌گذاران، انگیزه کافی را برای سرمایه‌گذاری فراهم کند تا این امر به اشتغال‌زایی و حل مشکلات اقتصادی مردم منجر شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار