بازدید معاون اول رئیس جمهور از مجتمع بازتوانی جانبازان اعصاب و روان

دستورات ویژه دکتر محمدرضا عارف برای رفع مشکلات جانبازان و ایثارگران

تهران (پانا) - معاون اول رئیس جمهور از مجتمع بازتوانی جانبازان اعصاب و روان بازدید کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۰۴۸
لینک کوتاه کپی شد
بازدید معاون اول رئیس جمهور از  مجتمع بازتوانی جانبازان اعصاب و روان

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز (سه‌شنبه)، برای تقدیر و بزرگداشت دلاوری‌ها و صبوری جانبازان به مجتمع بازتوانی اعصاب و روان رفت و در فضایی صمیمانه با قهرمانان دفاع مقدس دیدار کرد،  حرف‌های آنها را شنید و دستورات لازم را برای رفع مشکلات آنها صادر کرد.

در این مراسم، دکتر عارف در حالی که رئیس بنیاد شهید او را همراهی می‌کرد از بخش‌های این مرکز بازدید کرد و پای درد دل‌ و صحبت‌های جانبازان و مسئولان بیمارستان نشست.

دکتر عارف در پایان بازدید از این مرکز در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: از همان روزهای ابتدای دولت چهاردهم به دنبال حل مشکلات جانبازان و ایثارگران بودیم و امروز نیز برای تقدیر از جانبازان از این مرکز بازدید کردم و در جریان اقدامات درمانی و مشکلات این جانبازان و ایثارگران قرار گرفتیم.

دکتر عارف افزود: مشکلات مربوط به مسکن، استخدام فرزندان، اصلاح ضریب جانبازی از مهمترین مسائلی بود که عزیزانمان مطرح کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: در موضوع خودروی جانبازان، پیگیری‌های جدی‌ صورت گرفته و تفاهمنامه‌ای میان بنیاد شهید انقلاب اسلامی، وزارت صمت و بانک مرکزی امضا شده  که به موجب آن، مشکلات ارزی و ورود خودرو حل شده اما ممکن است موارد خاصی وجود داشته باشد که با پیگیری‌ها این مسائل نیز حل خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار