رئیسجمهور در پیامی به بیستمین سمپوزیوم بینالمللی روابط عمومی:
روابط عمومی در معنای واقعی خود میتواند بستر وفاق و همدلی و همکاری باشد
تهران (پانا) - رئیس جمهور با بیان اینکه روابط عمومی در معنای واقعی خود، راهبرد تکیه بر اشتراکات و دوری از اختلافات و اقدام برای حل و فصل آنها از طریق گفت و شنود واقعی، انتقادی و آزادانه است، گفت: درونمایه این نوع روابط عمومی تکریم انسان است و نهایت تلاش دستاندرکاران روابط عمومی، باید کسب رضایت ذینفعان مختلف باشد؛ دستاوردی که میتواند بستر وفاق، همدلی، همراهی، همکاری و موفقیت را فراهم سازد.
مسعود پزشکیان در پیامی به «بیستمین دوره سمپوزیوم بینالمللی روابط عمومی»، با موضوع «بررسی نقش روابط عمومی در ایجاد وفاق سازمانی، ملی و جهانی» تصریح کرد: رویکرد یک روابط عمومی قوی، علمی و کارآمد، باید تامین عدالت ارتباطی و اجرای حق و عدالت در توزیع و نشر آگاهی و انعکاس عاقلانه ضعفها، نقدها و خواستههای مردم به مسئولان و تصمیم گیرندگان باشد. تردیدی نیست که در این مسیر باید صداقت، ارائه اطلاعات مطمئن، شفافیت و راستگویی و در کل، اخلاق ارتباطی، سرلوحه فعالیتها باشد.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به همه دستاندرکاران و تلاشگران روابط عمومی، از توجه شما به موضوع «وفاق» و توجه به نقشی که هنر هشتم میتواند در این زمینه ایفا کند، تقدیر میکنم.
تردیدی نیست که با ظهور رسانههای جدید، به ویژه سازمانهای اجتماعی، آگاهی روزافزون افکار عمومی و نیز افزایش انتظارات ذینفعان «روابط عمومی» به عنوان مدیریت ارتباطات یک سازمان با گروههای اجتماعی مرتبط، اهمیت بسیاری پیدا کرده و آن را به عنوان راهکار استراتژیک و کلیدی در عصر حاضر مطرح کرده است.
بر همین مبنا یک روابط عمومی قوی، علمی و کارآمد، برگ برنده مدیران در عصر حاضر است و با چنین توانی، میتوان از یکسو پیوسته نبض افکار عمومی را به دست گرفت و با آن، تعامل شایستهای کرد و از سوی دیگر، اطلاعات لازم را به شکل شایسته و عادلانه در اختیار مردم قرار داد.
اگر بتوانیم زمینههای استقرار یک روابط عمومی قوی را فراهم کنیم و به آن دست بیابیم، میتوانیم از چنین ظرفیت و توان ارزشمندی برای کمک به ایجاد و توسعه «وفاق» در سطوح مختلف سازمانی، ملی و بینالمللی استفاده کنیم.
قطعاً، روابط عمومی در معنای واقعی خود، راهبرد تکیه بر اشتراکات و دوری از اختلافات و اقدام برای حل و فصل آنها از طریق گفت و شنود واقعی، انتقادی و آزادانه است؛ درونمایه این نوع روابط عمومی تکریم انسان و پاسداری از کرامت اوست و نهایت تلاش شما دستاندرکاران روابط عمومی، باید کسب رضایت ذینفعان مختلف باشد؛ دستاوردی که میتواند بستر وفاق، همدلی، همراهی، همکاری و موفقیت را فراهم سازد.
همچنین، رویکرد یک روابط عمومی قوی، علمی و کارآمد، باید تامین عدالت ارتباطی و اجرای حق و عدالت در توزیع و نشر آگاهی و انعکاس عاقلانه ضعفها، نقدها و خواستههای مردم به مسئولان و تصمیمگیرندگان باشد. تردیدی نیست که در این مسیر باید صداقت، ارائه اطلاعات مطمئن، شفافیت و راستگویی و در کل، اخلاق ارتباطی، سرلوحه فعالیتها باشد.
امیدوارم زیرساختهای استقرار این نوع روابط عمومی در کشور فراهم شود تا بتوانیم از ثمرات آن برای بهبود و تقویت ارتباط دولت ـ ملت، خدمت هر چه بیشتر به افکار عمومی، دستیابی به وفاق رسانهای و توسعه همدلی اجتماعی و سیاسی بهرهمند شویم.
ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد، برای دستاندرکاران روابط عمومی در سطح ایران و جهان، توفیقات بیشتر و برای این رویداد علمی، آرزوی موفقیت دارم و بر استفاده از نتایج آن در توسعه «وفاق» و نیز سیاستگذاریهای ارتباطی تاکید میکنم.
مسعود پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران
ارسال دیدگاه