امیر دریادار سیاری:
جمهوری اسلامی ایران بازیگر اصلی منطقه غرب آسیا است
تهران (پانا) - معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه قدرت بازدارندگی امروز ما به برکت خون شهدا به دست آمده است، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در تمام اتفاقات منطقه غرب آسیا بازیگر اصلی است.
امیر دریادار حبیبالله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش شامگاه روز شنبه ۲۰ مرداد، در اجلاسیه استانی کنگره شهدای در غربت استان یزد که در پردیس بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد تمام شهدا به ویژه شهدای غریب و تسلیت ایام عزاداری ماه صفر، یادآور شد: امام راحل (ره) فرمودند: «محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته» و این از بار معنایی بالایی برخوردار است.
وی با قدردانی از برگزارکنندگان این جلاسیه استانی، افزود: مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در این باره میفرمایند: «زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست».
امیر دریادار سیاری با اشاره به بیانات معظم له مبنی بر اینکه «ما هر چه داریم به برکت خون شهداست»، عنوان کرد: دشمن به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی از هر ترفندی برای شکست انقلاب و بازگشت حکومت مستبد پهلوی استفاده کرد؛ ابتدا به تفرقه افکنی بین قومیتها پرداخت و در ادامه ۱۷ هزار نفر را در کشورمان ترور کرد و پس از ناکامی در این حربه، حمله نظامی به خاک جمهوری اسلامی را عملیاتی کرد.
معاون هماهنگ کننده ارتش، اولین هدف عراق در حمله به خاک کشورمان را شکست انقلاب اسلامی خواند و با بیان اینکه در آن مقطع زمانی، جهان در وضعیت دو قطبی قرار داشت ولی هر دو بلوک شرق و غرب بر سر شکست انقلاب اسلامی متحد شدند، گفت: کشورهای زیادی از طریق نظامی و اطلاعاتی و مالی، رژیم بعث عراق را بر علیه کشورمان تجهیز و تا بن دندان مسلح کردند.
رئیس ستاد ارتش ادامه داد: رژیم بعث عراق از چنان پشتوانهای برخوردار بود که بنا بر تصوراتش میخواست یک روزه خرمشهر، سه روزه آبادان و یک هفتهای تهران را به تصرف خود درآورد؛ اما در همان ساعات اولیه حمله هواپیماهای عراق به ایران در روز ۳۱ شهریورماه، با پاسخ نیروی هوایی کشورمان مواجه شد.
امیر دریادار سیاری با اشاره به دستاوردهای بزرگ دوران هشت ساله دفاع مقدس و سربلندی جمهوری اسلامی در این نبرد، گفت: آثار این پیروزی در تمام بخشها همچنان مشهود است و این ثمره خون شهدا و ایثارگری جانبازان و آزادگان بوده است.
وی به پشتیبانی همه جانبه ملت در برابر اتحاد دشمن در دوران دفاع مقدس و پیروزی مردم ایران اشاره کرد و گفت: نه تنها انقلاب اسلامی پس از جنگ تحمیلی به مسیر خود ادامه داد، بلکه تمامیت ارضی کشور و ارزشهای انقلاب اسلامی حفظ شد و جایگاه جمهوری اسلامی در نظام بین الملل ارتقا یافت.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران در تمام اتفاقات منطقه غرب آسیا بازیگر اصلی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی بازدارندگی خود را در دوران دفاع مقدس به دنیا نشان داده و قطعاً قدرت بازدارندگی امروز جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا به دست آمده است.
معاون هماهنگکننده ارتش افزود: با اشاره به ارتقای نیروهای پدافندی کشورمان گفت: اکنون سامانههای پدافندی کشورمان از فاصله ۳۱۵ کیلومتری پهپادی کوچکی مانند کرار را شناسایی و هدف قرار میدهند و نیروی دریایی کشورمان با دور زدن دنیا، امنیت را در خلیج عدن و در برابر دزدان دریایی برقرار کرده است.
وی ادامه داد: امروز نیروی زمین ارتش و سپاه نه تنها کمبودی در تسلیحات نظامی ندارد بلکه علاوه بر تامین دهها سال نیاز خود، قابلیت صادرات نیز دارد.
امیر دریادار سیاری همچنین به توان پهپادی، سایبری و توان فرماندهی انتظامی کشورمان اشاره کرد و گفت: همه افتخارات یاد شده به برکت خون شهدا و با ایثار، از خود گذشتگی، شهادت طلبی و حرکت در خط ولایت به دست آمده و این مسیر قطعاً ادامه خواهد داشت.
امیر دریادار سیاری با اشاره به برگزاری کنگره شهدای غربت به ابتکار شهید آیت الله رئیسی، گفت: تاکنون ۱۸۳۰ شهید در غربت در کشورمان شناسایی شده که از این تعداد حدود ۷۴ شهید مربوط به استان یزد هستند.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه کشورمان ۳۹ هزار آزاده در کشور عراق داشت و در برابر عراقیها بیش از ۷۲ هزار اسیر در ایران داشتند که ۱۹ هزار نفر از آنها مربوط به عملیات بیت المقدس بود، خاطرنشان کرد: نوع نگاه ما به اسیران با نوع نگاه دشمنان متفاوت بود و همین دیدگاههای نرم از ارکان قدرت جمهوری اسلامی در دنیاست؛ چرا که خدمات متنوعی به عنوان میهمان در کشورمان به این اسرا ارائه میشد.
معاون هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی در پایان نیز با اشاره به اهمیت مقابله با جنگ نرم دشمن که با هدف تسلط بر مغزها به ویژه مغز جوانان و نخبگان کشورمان ایجاد شده است، گفت: نباید اجازه دهیم که دشمن در این نبرد پیروز شود و یکی از روشهای مقابله با این جنگ نرم دشمن اصلاح سبک زندگی در خانوادههاست.
ارسال دیدگاه