محبی نجم‌آبادی:

نامزدها نباید از پلکان تخریب دیگران برای خود موقعیت ایجاد کنند

افکار عمومی نسبت به بی‌اخلاقی‌ها تقابل جدی دارد/ کاندیداها تبیین کنند که برای رفع مسائل کشور چه برنامه‌ای دارند

تهران (پانا) - نماینده مردم سبزوار، جغتای و جوین در مجلس گفت نامزدها در مناظرات باید خود را ثابت کنند و نباید از پلکان تخریب دیگران برای خود موقعیت ایجاد کنند؛ تجربه سال‌های گذشته نیز نشان داده است که افکار عمومی نسبت به بی‌اخلاقی‌ها تقابل جدی دارد.

کد مطلب: ۱۴۸۱۰۶۵
لینک کوتاه کپی شد
نامزدها نباید از پلکان تخریب دیگران برای خود موقعیت ایجاد کنند

بهروز محبی نجم‌آبادی در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «برای تنویر افکار عمومی و برای اینکه مردم بتوانند راحت‌تر تصمیم بگیرند و به تصمیم درستی برسند، حتما لازم است که افراد شناخت کاملی نسبت به نامزدها داشته باشند. ضروری است که در فضای تبلیغات و مناظره‌ها، نقطه نظرات و سلایق افراد دقیق بیان شود.»

وی افزود: «کسانی که کارنامه دارند، باید کارنامه خود را به صورت روشن تبیین کنند. همچنین برای تصاحب دفتر ریاست‌جمهوری، ارائه برنامه اهمیت ویژه‌ای دارد. برای نخستین بار است که چند نفر از نامزدها هم کارنامه و هم برنامه دارند. متاسفانه کاندیداهایی هم وجود دارند که کارنامه و برنامه روشن و دقیقی ندارند و خودشان نیز ابایی ندارند و صریحاً اعلام می‌کنند که قرار است برنامه‌های جاری را پیش ببرند.»

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «واضح است که برنامه هفتم توسعه مصوبه مجلس شورای اسلامی و قوانین بالادستی است و هر شخصی که رئیس‌جمهور شود، باید در چارچوب آن حرکت کند. مساله‌ای که امروز اهمیت دارد، این است که رئیس‌جمهوری که قرار است تصمیم‌های دقیق، به جا و به موقع و بدون تأخیر اتخاذ کند و همچنین از تمامی نظرات کارشناسان استفاده کند، چه اولویت‌هایی را برای کشور تشخیص داده و برای رفع مسائل کشور چه برنامه‌ای دارد؛ تمامی این موضوعات حائز اهمیت است و باید مدنظر نامزدها قرار گیرد.»

محبی نجم آبادی اضافه کرد: «سطح کاندیداتوری ریاست‌جمهوری بالا رفته است و برای نخستین بار نامزدهایی را می‌بینیم که هم کارنامه دارند و هم بیش از یک دهه کار با برنامه انجام داده‌اند و این فرصت یک فرصت مناسب است تا مردم ان‌شاءالله تصمیم بگیرند. امیدواریم مردم در فضای جدیدی که در کشور ایجاد شده است، اصلح‌ترین فرد را انتخاب کنند.»

وی ادامه داد: «قطعاً رئیس‌جمهور دولت چهاردهم باید با جبران نقاط ضعف دولت قبل، سیاست‌های کلان دولت شهید رئیسی را ادامه دهد. دولت آینده باید دولتی باشد که با تکیه بر برخی مباحث کلان و نقاط قوت دولت قبل بتواند خدمات‌ بیشتری به مردم ارائه دهد و اعتماد عمومی را بیش از پیش جلب کند.»

نماینده مردم سبزوار، جغتای و جوین در مجلس خاطرنشان کرد: «نامزدها در مناظرات باید خود را ثابت کنند و نباید از پلکان تخریب دیگران برای خود موقعیت ایجاد کنند. تجربه سال‌های گذشته نیز نشان داده است که افکار عمومی نسبت به بی‌اخلاقی‌ها تقابل جدی دارد. حضرت نبی و ائمه اطهار به اخلاق نگاه ویژه‌ و حساسیت فوق العاده‌ای داشتند که بی‌دلیل هتک حرمت نشود و قطعا در تفکر دینی، اخلاق باید مبنای کار همه باشد. همه باید فضای عمومی را به گونه‌ای فراهم کنند که مردم با اشتیاق بیشتری در انتخابات شرکت کنند.» 

لازم به ذکر است، وزارت کشور اسامی داوطلبان احراز صلاحیت‌شده انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری را اعلام کرد و بر این اساس آقایان محمدباقر قالیباف، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و مسعود پزشکیان در ریاست‌جمهوری چهاردهم به رقابت خواهند پرداخت.

با اعلام ستاد انتخابات کشور طبق قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، تا ۶ تیرماه ۱۴۰۳ بازه تبلیغات برای نامزدها در نظر گرفته شده است و ۷ تیرماه منع تبلیغاتی خواهد بود. در نهایت چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری جمعه هشتم تیر ۱۴۰۳ در سراسر کشور و سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار