سردار طلایی نیک:
اراده ملت عملیات «وعده صادق» را به سرانجام رساند
تهران (پانا) - سخنگوی وزارت دفاع گفت اگرچه بهرهمندی از ادوات جنگی پیشرفته بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت بود که عملیات «وعده صادق» را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقهای و بینالمللی را تغییر داد.
سردار رضا طلایی نیک در مراسم صبحگاه بسیج پایگاه شهید رسول عسکری دیوان محاسبات کشور با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا اظهار کرد: «احیای اسلام ناب»، «مردمی بودن انقلاب اسلامی» و «رهبری ولایی»، سه رکنی هستند که طی ۴۵ سال گذشته، مقوم و پیشبرنده این نهضت الهی بودهاند. انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) بود که پس از تلاش های ناکام رژیم شاهنشاهی در گسترش اسلامستیزی و زدودن مذهب و معنویت از سطوح گوناگون جامعه، توانست سبکی بیبدیل از الگوی جامعه اسلامی را به جهانیان عرضه دارد.
وی همچنین در تشریح ماهیت مردمی نظام جمهوری اسلامی، بیان کرد: اتکای به مردم، از اساسی ترین اصول مکتب امامین انقلاب محسوب میشود؛ چراکه هر زمان مشارکت مردم در امور کشور بیشتر بوده، به همان نسبت توفیقات نیز افزایش پیدا کرده است.
وی با با بیان اینکه «مهمترین شاخصه شعار سال ۱۴۰۳، مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است»، افزود: تاریخ گواه است که فتوحات در هشت سال دفاع مقدس، درست از زمانی بوجود آمد که موانع حضور مستقیم مردم در جبهه های نبرد حق علیه باطل برداشته شد. بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد کشور مردمی نبوده و مردم در عرصه تولید کشور دخیل نباشند، هیچ قدم موثری در بهبود اوضاع معیشتی را شاهد نخواهیم بود. شاهکار انقلاب اسلامی در تحقق «رهبری ولایی» بود که با ممزوج نمودن ظرفیت های اسلامی و مردمی، افتخارات بزرگی را نصیب ملت کرد.
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی راهبردی وزارت دفاع با اشاره به اینکه «یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیوند دادن حوزه دفاعی و مردم، از طریق ظرفیتی به نام «بسیج مستضعفین» بود»، تصریح کرد: اگرچه بهرهمندی از ادوات جنگی پیشرفته نظیر پهپاد و موشک مطلوب بوده و بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودککش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه ای و بین المللی را تغییر داد. امروزه بازدارندگی کارآمد، نیازمند قدرت ترکیبی است؛ چون دشمن در دو عرصه جنگ نرم و سخت علیه کشورمان در حال برنامه ریزی است و ما نیز نیازمندیم تا همسطح با این تهدیدات، توانایی های خود را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه «رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات، موجبات همراهی و همکاری بیش از پیش دستگاهها با این نهاد نظارتی را فراهم کرده است»، بیان کرد: مواردی همچون «دیدبانی از بیتالمال»، «تحقق انضباط مالی»، «اثربخشی در کاهش فاصله فقر و غنا» و همچنین «مبارزه با فساد و ویژه خواری»، از جمله مواردی است که بحمدالله دیوان محاسبات توانسته نقشی ویژه در تحقق آنها ایفا کند.
ارسال دیدگاه