وزیر کشور: بستر رقابت واقعی در انتخابات فراهم است
تهران (پانا) - وزیر کشور درباره برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی با مشارکت همه طیفها و جناحهای سیاسی با تاکید بر اینکه بستر رقابت واقعی برای حضور در انتخابات فراهم است، گفت تا بعد از ۱۴ دی که نظرات هیات نظارت اعلام میشود، هنوز فرصت شکایت هست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی روز یکشنبه در پایان پاسخگویی برخط به شهروندان در دفتر ارتباطات مردمی ریاستجمهوری، تصریح کرد: فرمایشات روز گذشته رهبر معظم انقلاب در موضوع انتخابات بسیار کلیدی و مهم است و بحمدالله با راهنماییها و تدابیر ایشان ان شاءالله حرکت خیلی خوبی را در این حوزه خواهیم داشت.
وزیرکشور گفت: هم اهمیت مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی که در بیانات مقام معظم رهبری به خوبی تبیین شد و هم مولفههای چهارگانهای که ایشان قبلا هم در ابتدای سال تاکید کرده بودند و مجددا بیان فرمودند، مشارکت پرشور، رقابت واقعی، امنیت کامل و سلامت جزو کلیدواژه های اصلی است.
وحیدی با بیان اینکه "اکنون منتظر حرکت مهمی هستیم که توسط همه ذیربطان و ذیصلاحان و عموم مردم در این حوزه اتفاق بیفتد و همه به میدان بیایند"، گفت: مشارکت قوی و گسترده یعنی ایران قوی، امنیت کامل، عزت و تعالی کشور و نیز بطور ویژه، نقطه تحولی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
وی بر ضرورت تلاش همگانی برای ایجاد شور و گسترش مشارکت انتخاباتی تاکید کرد و افزود: وزارت کشور هم مسئولیت دارد؛ چه در بحث اجرایی که به خوبی انجام شود و چه در اقدامات ویژه ای که بیشتر به دستگاه های دولتی مربوط است، به ویژه در بحث امنیت؛ در موضوع سلامت هم دستگاههای دولتی و هم سایر دستگاه ها سهیم هستند و در موضوع رقابت نیز باید طیف های سیاسی و جناح های مختلف پای کار بیایند و یک رقابت واقعی را شکل دهند و نهایتا مشارکت عمومی مربوط به همه مردم عزیز ماست و بستر این موارد، بحمدالله فراهم است.
وحیدی تاکید کرد: همه دلسوزان و فعالان سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید پای در میدان (مشارکت انتخاباتی) بگذارند و ان شاء الله این حرکت مهم یعنی مشارکت پرشور را شکل دهند.
وزیر کشور در ارتباط با فراهم سازی بسترهای مشارکت طیف های سیاسی نیز افزود: تا این مرحله از همه طیف های سیاسی و سلایق (در انتخابات) داریم البته هیات نظارت، نتیجه نهایی را روز ۱۴ دی، اعلام خواهد کرد و نامزدها می توانند کار داوطلبی شان را به طور جدی تری دنبال کنند. خواست عمومی هم همین است که طیف های مختلف حضور داشته باشند. رهبر معظم انقلاب هم در فرمایشاتشان همین را فرمودند که همه گروه ها، جناح ها و سلایق باشند و زمینه رقابت واقعی را که معظم له اشاره کردند، ان شاالله فراهم می شود.
وحیدی توضیح داد: کار (تایید صلاحیت ها) اکنون از دست هیات های اجرایی خارج شده و هیات های نظارت باید تصمیم گیری کنند، مسئولیت به عهده آن عزیزان است، اما آنچه به صورت کلی از آن مطلعیم این است که روند کار خوب پیش می رود.
وزیر کشور درباره امکان بازنگری (در موضوع تایید صلاحیت ها) نیز گفت: تا بعد از ۱۴ دی که نظرات هیات نظارت اعلام می شود، هنوز فرصت شکایت هست؛ چنانچه کسانی در هیات های اجرایی رد شده بودند نیز شکایت کردند و بخش قابل توجهی از اینها در هیات های نظارت مورد ارزیابی قرار گرفتند و چه بسا تعدادی از آنها در هیات های نظارت مجددا تایید شوند. به علاوه در این مرحله (هیات های نظارت) هم هر کسی به هر دلیل احراز صلاحیت نشود یا رد شود، فرصت شکایت خواهد داشت و مجددا بررسی مرحله بعد نیز صورت خواهد گرفت.
وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص انتخابات الکترونیکی گفت: انتخابات الکترونیکی مراحل و گام های مختلفی دارد، یکی از گام ها مربوط به حوزه احراز هویت است که حتما الکترونیکی خواهد بود و بحث دیگر هم اخذ رای الکترونیکی است که بر اساس قانون، وزارت کشور می تواند یک هشتم حوزه های بیش از یک نماینده را با هماهنگی شورای نگهبان و هیات نظارت مرکزی به شیوه الکترونیکی، اخذ رای کند. این موضوع، فعلا در مرحله مذاکره از سوی همکاران در ستاد انتخابات با هیات نظارت مرکزی است که حوزه های دارای قابلیت اخذ رای الکترونیکی را مشخص کنند.
وی با اشاره به پیگیری های متعدد پروژه های استانی، در چارچوب سفرهای استانی هم گفت: پروژه های سفرهای استانی زنده و در دستور کار قرار دارد و بیش از ۹۰ درصد این پروژه ها فعال است.
دستورات برخط وزیر کشور برای حل مشکلات شهروندان
احمد وحیدی پس از این گفتوگو با حضور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری به تماسهای تلفنی شهروندان پاسخ و برای حل مشکلات آنان دستورات و توصیههای لازم را صادر کرد.
در اولین تماس تلفنی این نشست، دهیار یکی از روستاهای بانه از استان کردستان مشکلات خود را مطرح کرد و درخواست هایی از وزیر کشور برای آبادانی بیشتر این منطقه داشت که دکتر وحیدی دستور پیگیری صادر کرد.
تماس تلفنی بعدی از جانب یکی از شهروندان شهرستان گراش از توابع استان فارس بود که درخواست تعیین محدوده جغرافیایی بین گراش و لار و ایجاد یک کمیته حقیقت یاب برای پیگیری این موضوع را داشت؛ وزیر کشور دستور داد معاون سیاسی وزارت کشور و استاندار فارس این درخواست را پیگیری و بررسی کنند.
یکی دیگر از مطالبه کنندگان از روستاهای شهرستان دزفول تماس گرفت و درخواست پیگیری مشکلات روستا را داشت و وزیر کشور هم برای رسیدگی موضوع دستور پیگیری به استاندار خوزستان را صادر کرد.
در ادامه این نشست یکی از رانندگان ون تاکسی از شهر همدان درخواست اسقاط ماشین های قدیمی و تبدیل آن به ون تاکسی های جدید را داشت که وزیر کشور هم گفت: چندین دستگاه ون تاکسی جدید را به استان همدان فرستاده ایم و شرایط جدید را به شهردار آن جا ابلاغ می کنیم که بتوانید دستگاه های جدید ماشین را دریافت کنید.
پنجمین تماس از استان خوزستان بود و یکی از شهروندان یکی از بخشهای شهر ماهشهر بود که درخواست پیگیری و بحث شهرستان شدن این بخش را مطرح نمود و وزیر کشور دستور بررسی ویژه این موضوع را نیز ابلاغ کرد.
در تماس بعدی یک شهروند سیستانی گلایه هایی مبنی بر جعل مدارک هویتی بعضی از اتباع خارجی که در این استان حضور دارند را مطرح کرد که وزیر کشور دستور پیگیری ویژه این موضوع را با کمک سازمان ثبت احوال ابلاغ کرد.
در ادامه یکی از شهروندان اردبیلی تماس گرفت و گفت طرح ارتقای شغلی آتش نشانان کل کشور را در نامه ای به سازمان امور استخدامی ارسال و درخواست پیگیری این موضوع را کرده که وزیر کشور در پاسخ به این شهروند گفت به زودی این موضوع را پیگیری و در دستور کار قرار می دهیم.
در تماس بعدی یکی از شهروندان زاهدانی از صفوف طولانی و کمبود جایگاه بنزین در این شهرستان گلایه کرد و وزیر کشور هم گفت: بنده هم پیگیرم و دستور چند جایگاه جدید را همین الان صادر کردم؛ گرچه بیشتر به وزارت نفت این موضوع مربوط می شود ولی پیگیری این موضوع را در اولویت قرار می دهم.
ارسال دیدگاه