کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاستجمهوری:
دستاوردهای بینظیر نبرد ۱۲ روزه غزه در تاریخ ماندگار خواهد شد
تهران (پانا) - کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاستجمهوری در بیانیهای به تحلیل دلایل پیروزی نبرد ۱۲ روزه غزه پرداخت و دستاوردهای عظیم این نبرد را در تاریخ ماندگار خواند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«محاسبه اشتباه اطلاعاتی و سیاسی مقامات رژیم اشغالگر و مقاومت مردم فلسطین منجر به فاجعه و جنگی شد که اشغالگران نتوانستند به اهدافی که برای خود تعیین کرده بودند دست پیدا کنند.
این دوره از درگیریها صرفا جنگ میان مقاومت در غزه با دشمن صهیونیستی نبود، بلکه جنگ سوم غزه قطعهای از پازل بزرگ ٬مهندسی تغییر در هندسه سیاسی و مناسبات منطقه بود. همزمانی جنگ غزه با پروژه بیثباتسازی عراق و مذاکرات ایران با ۵+۱ همه مؤید این واقعیت است که این مهندسی تغییر یک طراحی کلان و متأثر از بازیگران سلطهگر است.
بیثباتسازی محور مقاومت، بیثباتسازی محور ایران و مناطق ذی نفوذ ایران مانند عراق، ایجاد محور عبری- عربی در منطقه و تداوم گفتگوهای سازش، به رسمیت شناخته شدن اسرائیل و ورود این رژیم به ژئوپولتیک منطقه، همگی بخش هایی از این پازل مهندسی تغییر بود که در صورت خلعسلاح مقاومت و اخراج از غزه این پازل کامل می شد.
اما در مقابل مقاومت فلسطین در این جنگ با دفاع از فلسطینیان ساکن قدس و ایجاد اتحاد بین همه ملت فلسطین در کرانه باختری و قدس و حتی فلسطینیان ساکن مناطق ۱۹۴۸ که اصطلاحا شهروند اسرائیل لقب گرفته بودند و به برادران خود در غزه پیوستند شاهد دستاوردی بزرگ بود. اسرائیلیها درباره دور شدن حماس از ایران و حزبالله تحلیل اشتباهی داشتند، چون گروههای ایرانی که در ایران و لبنان و سوریه و حتی عراق مستقر هستند و با گروههای مقاوم و مسلح در نوار غزه ارتباط دارند، ارتباط مستقیم و همکاری خود را با گروه عزالدین قسام ادامه دادهاند، علی رغم تمام اختلاف نظرهایی که در سال های اخیر بین ایران و حزبالله از یک سو و رهبریت سیاسی حماس از سوی دیگر وجود داشته است اما ارتباط و همکاری در زمینههای کاری و آموزشی با شاخه نظامی حماس، ارتباط بسیار خوب و نزدیکی است.
برعکس دورههای قبلی که ارتش اسرائیل استراتژی جنگ را تنظیم میکرد مقاومت فلسطین در این مرحله دیگر در موضع دفاعی صرف قرار نداشت و ابتکار عمل را کاملا در دست گرفته بود. بر همین اساس حملات موشکی فلسطینیان نه صرفا با هدف ضربه زدن به برخی مواضع صهیونیستها و ایجاد رعب و وحشت، بلکه به صورت برنامهریزی شده و به سمت اهداف حساس دشمن از جمله تاسیسات حیاتی آن انجام میشد.
شکست رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت فلسطین ثابت کردکه نمی تواند حتی در یک درگیری کوچک منطقهای پیروز شود، پس چهطور میتواند عربدهکشی کند و ادعاهای بزرگی مانند جنگ با ایران را مطرح کند. این درگیری اخیر از برخی ابعاد بسیار متفات تر از نبردهای پیشین بود. این بار نیروهای مقاومت توانستند با عملیاتهای آفندی، پدافند استراتژیک رژیم صهیونیستی را با شکست تکنولوژیکی مواجه کنند. پدافند گنبد آهنین نشان داد که در برابر اراده مسلمانان، ضربهپذیر و ناکارآمد است. گروههای مقاومت منطقه با الگوگیری و تربیت شهید بزرگ دوران حاج قاسم سلیمانی توانستند طی چند سال گذشته بهترین فناوریها را به غزه منتقل کرده و آموزشهای تاکتیکی و فناوریهای جدید را در اختیار بگیرند. یک خط تولید صنایع دفاعی در غزه تأسیس کنند که علیرغم همه محاصرهها و شرایط امنیتی و حملاتی که صورت میگیرد، باز هم موشک تولید کند، بیسیم تولید کند و حتی هواپیماهای بدون سرنشین بسازد. رزمندگان اسلام توانستند از طریق ارتباط ویدیویی آموزشهای لازم را در اختیار گروه مقاومت قرار بدهند و اجازه ندادند که شرایط جنگی رژیم صهیونیستی بر روند رو به جلوی پیشرفت نظامی مقاومت در غزه خدشهای وارد کند. درحالی که رژیم اشغالگر بیش از ۱۰۰۰ حمله علیه نوار غزه ترتیب داد، اما این بار هم چیزی جز رسوایی جنایتهای غیرانسانی آن در سطح بینالمللی نصیب این رژیم نشد و در کشف و تخریب مراکز فرماندهی و مقر تجیهزات مقاومت ناکام ماند. علاوه برآن این تجاوزات صهیونیستها نتوانست حملات موشکی مقاومت را متوقف کند. دیدیم که سامانه «گنبد آهنین» به عنوان افتخار صنعت تولیدات نظامی اسرائیل چگونه در برابر موشکهای مقاومت زمینگیر شد. در حالیکه صهیونیستها از مدتها قبل برای فروش این سامانه به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برنامهریزی کرده بودند اما با مشاهده نقاط ضعف گنبد آهنین، سرنوشت قراردادهایی که قرار بود در این زمینه امضا شود نامعلوم ماند.
این دوره از مبارزه فلسطینیان با رژیم اشغالگر قدس حاوی اولینهای شگفت انگیزی بود: ۱-استفاده از تونل های طولانی از داخل غزه به پشت جبهه رژیم و ارتش صهیونیستی برای حمله از پشت. ۲-استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین در سطحی که توانستند از هدفهای استراتژیک رژیم صهیونیستی فیلمبرداری کنند. ۳- استفاده از موشکهای دوربرد تا ۱۲۵ کیلومتر یعنی تا آن سوی حیفا و از تلآویو۴-درخواست آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی و رد آن از سوی نیروهای مقاومت ۵- هدف قرار دادن شهر تل آویو و حیفا و حتی شهر نهاریا که دورترین شهر از نوار غزه و در شمال مناطق اشغالی است ۶-حک کردن شبکههای تلویزیونی رژیم صهیونیستی و پخش اطلاعیههای مقاومت در شبکههای تلویزیونی اسرائیل ۷- پناهنده شدن بیش از ۴ میلیون نفر از صهیونیستها طی این جنگ به پناهگاه به عنوان یک شکست بزرگ سیاسی و امنیتی داخلی برای رژیم صهیونیستی و عامل مهاجرت معکوس و فرار به خارج از سرزمینهای اشغالی۸-در گیری شهرک نشینها با نیروهای پلیس و اعتراضات و اعتصاباتی که در مراکز مختلف سرزمینهای اشغالی انجام شد ۹- حمله به فرودگاه تلآویو و نیز تأسیسات هستهای دیمونا که برای صهیونیستها باور کردنی نبود.
در این میان گرچه اتحادیه عرب به جز کشورهای محور مقاومت مثل عراق، لبنان، بحرین، و یمن ٬درباره این جنگ بیتفاوت بودند و سکوت مطلق اختیارکردند اما بدانند که سکوت و بی تفاوتیشان یک آبروریزی برای نظامهای کشورهای عربی بود. خود فروختگی این دول عربی تا جایی پیش رفته است که در شبکههای تلویزیونی مصری و سعودی و اماراتی هر شب در مساجد و جمعهها٬ ائمه جمعه دعا میکردند تا مقاومت نابود و ارتش رژیم صهیونیستی پیروزشود. حتی چند روز پیش مفتی عربستان فتوا داد که لعن اسرائیل حرام است و تظاهرات در حمایت از مقاومت شرکت و بدعت است.
با درود به روان پاک مبارز و شهید بزرگ ٬ سردار قاسم سلیمانی٬ به فرمایش حضرت امام (ره) ٬ جهانیان بدانند فلسطین پاره تن ایران و جهان اسلام و اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی است. بنابر این همانطور که رهبر معظم انقلاب همواره تاکید داشته و دارند ٬ملت ایران تا لحظه اخراج اشغالگران و نابودی صهیونیست ها از این سرزمین مقدس ٬ در کنار ملت فلسطین باقی می ماند. برای ج.ا.ا مساله اول سیاست خارجی ٬ رهایی سرزمین هایی مظلومی چون فلسطین٬ یمن٬ سوریه و عراق از دست ظالمان و چپاولگران است.
اللهم عجل لولیک الفرج.»
ارسال دیدگاه