محسن هاشمی: باید با رویکرد جدید ایران پیشرو را بسازیم
اگر این انتخابات بیرونق برگزار شود و اصولگرایان پیروز شوند یا پررونق و حتی دوقطبی باشد و اصلاحطلبان پیروز شوند، در هرصورت این انتخابات مهم است
تهران (پانا) - عضو حزب کارگزاران سازندگی با مهم خواندن انتخابات پیشرو، تاکید کرد در هر صورت این انتخابات بیرونق برگزار شود و در آن به پیروزی اصولگرایان منجر شود و یا پررونق و حتی دوقطبی باشد و تحول خواهان و اصلاحطلبان پیروز شوند در هرصورت این انتخابات برای ایران پیش رو مهم فرض شده است.
به گزارش روابط عمومی حزب ندای ایرانیان، محسن هاشمی در ششمین مجمع عمومی حزب ندای ایرانیان با اشاره به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری گفت: باید بتوانیم آینده مناسبی را برای کشور بسازیم و یکی از اهداف فعالیتهای حزبی همین موضوع است. یعنی با واقعگرایی به سمت ایدهآلها و اهدافی برویم که مجموعه اعضای حزب و یک تیم مجرب را به هدف میرساند. ما در گذشته حوادث سال ۸۸ و ۸۹ داشتیم که منجر به کنار گذاشتن شیخ اصلاحات و نخست وزیر دوران جنگ شد و باعث محدودیت برای رییس دولت اصلاحات شد یا در این سالها قطعنامههای شدید سازمان ملل علیه ایران و تحریمهای شدید علیه کشورمان را داشتیم که منجر به تحریم کمرشکن اقتصادی شد یا رد صلاحیت آیتالله هاشمی و سازوکار برجام را داشتیم که روی کارآمدن ترامپ نگذاشت از آن استفاده کنیم و حوادث آبان ۹۸ و تصویب نکردن FATF را داشتیم و بعد به هم شیوع ویروس کرونا رسیدیم و اکنون نیز نزدیک به انتخابات ۱۴۰۰ هستیم.
وی ادامه داد: این انتخابات از جهات مختلف بسیار مهم است که باید با اتحاد و روشنگری از آن عبور کنیم چرا در هر صورت این انتخابات بیرونق برگزار شود و در آن به پیروزی اصولگرایان منجر شود و یا پررونق و حتی دوقطبی باشد و تحول خواهان و اصلاحطلبان پیروز شوند در هرصورت این انتخابات برای ایران پیش رو مهم فرض شده است. اهمیت این انتخابات باعث شده است حتی اصلاح طلبانی که معتقد به حضور فعال نبودند الان صحبت از فعالیت در انتخابات میکنند تا بتوانیم با رویکرد جدید ایران پیش رو را بسازیم.
هاشمی با حساس خواندن وضعیت گفت: در دو سال گذشته سختترین تحریمها از طریق نظام بینالملل علیه ایران اجرا شد. این فقط آمریکا نبود بلکه نظام بینالملل از آمریکا تبعیت کرد و اگر این تبعیت نبود این مشکلات را نداشتیم و میتوانستیم آن را دور بزنیم. در این سالها نرخ ارز به شکل بیسابقه بیش از ۷ برابر شد و این وضعیت را به شکل محدودی زمان انقلاب اسلامی داشتیم و آن زمان ۵ برابر شد و بعد به آرامی رشد کرد. علاوه بر این شاهد کاهش ارزش ۸۵ درصدی پول ملی بودیم این در واقع انفجار است و فشار آن روی نرخ بیکاری و کوچک شدن سفره مردم میبینیم. حتی آثار این وضعیت را در تولید زباله در شهر تهران هم شاهد هستیم. روزی که به شورای شهر آمدم گفتند زباله تهران ۸ تا ۹ هزار تن است آماری که اخیرا گرفتیم نشان میدهد تولید زباله زیر ۶ هزار تن کاهش داشته است از منظری نشانه کاهش تولید زباله است و از دیدگاهی نشان دهنده وضعیت معیشت مردم است که باید توجه کنیم.
وی ادامه داد: از نظر معیشتی هفت دهک پایین مشکل دارند و از این وضعیت سه دهک بالای جامعه استفاده کردند و پولدارها پولدار شدند و فقرا فقیرتر شدند. شاخص ضریب جینی و سعادتمندی کاملا دچار مشکل شده است. در این وضعیت نقش ما به عنوان احزاب کشور این است که شفاف و ساده این مسائل را با مردم در میان بگذاریم تا احساس شود در جهت اصلاح جامعه پیش رود. مساله اصلی کشور اقتصادی است و در نهایت در جهت این موضوع حرکت کنیم. در سه سال گذشته این پارامتر مثبت را داشتیم که اقتصاد بدون نفت را تجربه کنیم و بخش عمدهای از صادرات ما شکل خوبی بگیرد و زیربناهایی که در سال های گذشته ساخته شده بود دست به دست هم داد که صادرات کشورمان از مرز ۱۰۰ میلیون دلار گذشت. این توانایی در کشورمان بوجود آمد تا اقتصاد بدون نفت را تجربه کنیم به شرطی که با اقتصاد جهانی کار کنیم. با قیمت ارز فعلی صادرات کشور میتواند نیمی از نقدینگی سرگردان کشور را ببلعد. فرصت مناسبی است با افزایش صادرات حتی در زمینه نفت و پتروشیمی تا جلوی نقدینگی بالا را بگیریم و تورم را کاهش دهیم و به نقطهای برسیم که تورمهای ۳۰ تا ۴۰ درصدی را تجربه نکنیم و پولهای بدون پشتوانه را بیرون ببریم تا اقتصاد به سمت سالم سازی برود. راهی نداریم وگرنه اقتصاد کشور به سمت ونزوئلایی شدن میرود.
هاشمی گفت: حزب باید ایدههای سازندگی را پیش بگیرند و عملیاتیاش کنند. اکثریت جامعه ترجیح میدهند ما به سمت آینده مطلوب برویم. باید نظر اکثر مردم را ببینیم. اگر بتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم امکان توسعه متوازن و پایدار را بررسی کنیم. یکی از پارامترها نگاه کردن به جمعیت ۳۰۰ الی ۴۰۰ میلیون نفری بازار اطرافمان است. اگر این موضوع جزو اهداف اصلی نظام فرار بگیرد حرکت ویژه ای صورت گرفته است. باید به سمت این موضوع برویم که مراودات جهانی داشته باشیم.
ارسال دیدگاه