انتقاد نادران از زین کردن اسب برای انتخابات 1400 توسط نمایندگان
نادران: چرا پس از بیش از پنج ماه خروجی قابل اعتنایی در حوزه اقتصادی و اجتماعی نداریم؟ / ۶ برادر هیات رئیسه وقت خود را صرف اداره مجلس و نهادهای مرتبط کنند/ عدهآی از نمایندگان به دنبال کسب موقعیت در دولت آینده و شهرداری تهران هستند
تهران (پانا) - نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد متاسفانه زین کردن اسب برای انتخابات 1400 توسط تعدادی از عزیزان نماینده و دست و پا کردن کسب موقعیت در دولت آینده یا شهرداری تهران، آثار نامطلوبی به جا گذاشته است
به گزارش روابط عمومی مجلس، الیاس نادران در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود ضمن تبریک میلاد حضرت محمد (ص)، امام صادق (ع) و هفته وحدت گفت: شیطنتهای نظام سلطه که به دست دولت مردان فرانسه در هفته وحدت انجام گرفته را محکوم و هوشیاری شیعه و سنی را طلب میکنم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همانگونه که در ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی آمده است، دشمن جنگ تمام عیار اقتصادی بر ما تحمیل کرده است و برای مقابله با آن ۲۴ بند ابلاغ شده که ماحصل آن یک اقتصاد درون زا و برونگرا با مولفههایی است که تنوع گرایی در صادرات و دانش بنیان بودن و سلامت محیط کسب و کار و برداشتن موارد زاید از دست و پای تولید و استقلال بودجه از نفت بخشی از آنها است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یازدهم گفت: نسبت مجلس و دولت مانند استاد آهنگری و شاگردش است که باید به هر قیمت تا پایان دوره این دولت به سرانجام برسد. بنده از توصیههای ۱۱ گانه رهبر معظم انقلاب در نطق افتتاحیه مجلس به ویژه اولویت دادن به مسائل کلیدی، لطمه نخوردن کشور در سال آخر دولت و سال اول مجلس، تعامل و هم افزایی با سایر قوا و عدم مجادله و منازعه در برخورد با دولت و قوه قضاییه جز کار، کار، کار چیز دیگری نمیفهمم و بردن مجلس به حاشیههای مخرب را امیدآفرین نمیدانم. فراموش نکنیم که امپراطور رسانهای دشمن خارجی به دنبال پمپاژ نا امیدی است. مجلسی قوی است که میتواند دولت را در خدمت به مردم فعالتر کند و به همین دلیل نظارتهای قانونی اهمیت مییابد.
وی ادامه داد: مزین شدن این مجلس به مجلس امید و و انتظار و اینکه یکی از انقلابیترین و قویترین مجالس پس از انقلاب است حکایت از انتظاراتی دارد که به اعتقاد بنده هنوز به مقصد نرسیده است. عدم تحقق این مطالبه، هر چند هنوز قضاوت کردن زود است، مستلزم آسیب شناسی جدی است. امروز ساختارهای مجلس شکل گرفته است. هیئت رئیسه، کمیسیونها، فراکسیونهای سیاسی، غیر سیاسی و نهادهای اجرایی مستقر شدهاند. چرا پس از بیش از پنج ماه خروجی قابل اعتنایی در حوزه اقتصادی و اجتماعی نداریم؟ رهبری معظم در پیام ۷ خرداد و نطق افتتاحیه چنین میفرمایند: یک پارلمان منحط آن پارلمانی است که در آن مسائل شخصی و مسائل جناحی بیشتر ازمسائل ملی و مردیم تاثیر گذار باشد. آفت عمده، سرگرم شدن نماینده به حوادثی زیان بار با وارد کردن انگیزههای ناسالم شخصی و جناحی یا سهلانگاری در کار یا دستهبندیهای احیاناً نا سالم قومی و منطقهای و قبیلهای و امثال آن است. همکاری نمایندگان با یکدیگر در هم تنیدگی تجربه مجربان و با شور و حرارت جوانان و تازه واردان، مسابقه در عمل پاکیزه و نیکو و عدم مسابقه در احراز این یا آن جایگاه (از دیگر توصیههای معظم له است).
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یازدهم اظهار کرد: به اعتقاد بنده آنچه از این تریبون قابل بیان است دو آفت مجلس را تهدید میکند: نحوه شکلگیری ساختار قدرت در مجلس از هیئت رئیسه و کمیسیونها تا فراکسیون اکثریت مجلس تا چه حد بر این توصیهها استوار بوده است؟ چرا فراکسیون در مسائل مهم پیش آمده برای مجلس منفعل بوده است؟ متاسفانه زین کردن اسب برای انتخابات ۱۴۰۰ توسط تعدادی از عزیزان نماینده و دست و پا کردن کسب موقعیت در دولت آینده یا شهرداری تهران، آثار نامطلوبی به جا گذاشته است. ناکارآمد کردن مجلس و سیاسی کردن تصمیمات کارشناسی و بیاثرکردن ابزارهای نظارتی مجلس، از شش برادری که بنابر اطلاع در تدارک این مهم هستند خاضعانه میخواهم وقت خود را صرف اداره مجلس و نهادهای مرتبط کنند.
ارسال دیدگاه