با حضور رئیس جمهور صورت می گیرد؛
افتتاح همزمان ۸بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت
تهران ( پانا) - معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افتتاح همزمان ۸ بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در چهارمین آیین پویش «ره سلامت» از طریق ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهوری خبر داد.
به گزارش وزارت بهداشت، سید کامل تقوی نژاد درباره افتتاح پروژهها با حضور رییس جمهوری بیان کرد: این پروژهها روز پنجشنبه ۲۷ شهریور افتتاح میشوند. بیمارستانهای اشاره شده در استانهای آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، تهران، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان هستند که با بهره برداری از این پروژهها، بالغ بر ۱۲۵ هزار مترمربع و همچنین ۱۴۰۰ تخت به فضای درمانی و بهداشتی کشور افزوده میشود.
وی ادامه داد: این پروژهها با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی، سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی و دولتی وزارت راه و شهرسازی و همچنین کمک خیرین حوزه سلامت ساخته شدند. کل اعتبار هزینه شده در این پروژهها بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال با اشتغال زایی بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر است.
بیمارستان آیت الله خویی
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: یکی از بیمارستانهای آماده افتتاح، بیمارستان آیت الله خویی در شهر خوی از توابع استان آذربایجان غربی است. این بیمارستان با زیربنای ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و تعداد ۲۹۵ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۵۰ نفر ساخته شده و هم اکنون آماده ارائه خدمت به مردم عزیز این منطقه است.
تقوی نژاد افزود: عملیات اجرایی این پروژه در ۴ طبقه از سال ۱۳۹۱ آغاز شد. بیمارستان دارای بخشهای جراحی با ۹ تخت، اورژانس با ۳۵ تخت، بستری با ۱۷۵ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۷۶ تخت است. همچنین علاوه بر بخش های جراحی و درمانی ذکر شده می توان به راه اندازی بخش های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، پاراکلینیک و آزمایشگاه کرونا اشاره کرد.
بیمارستان شفای سقز
وی بیان کرد: دومین پروژه بیمارستانی که روز ۵ شنبه افتتاح میشود، بیمارستان شفای سقز در استان کردستان است. این بیمارستان با زیربنای بالغ بر ۱۶ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۵ تخت بیمارستانی با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر ساخته شده است.
تقوی نژاد ادامه داد: عملیات اجرایی بیمارستان در ۴ طبقه از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخشهای جراحی با ۵ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۷۶ تخت و بخشهای ویژه با ظرفیت ۳۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخشهای جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخشهای تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، آزمایشگاه، سونوگرافی و ماموگرافی اشاره کرد.
بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: سومین پروژه آماده بهره برداری، بیماستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر در استان مازندران با زیربنای بالغ بر ۱۸ هزار متر مربع و ۲۲۴ تخت بیمارستانی است.
تقوی نژاد افزود: این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۷۳ نفر ساخته شده است. پروژه بیمارستان بهشهر که عملیات اجرایی آن در ۵ طبقه و از سال ۱۳۸۷ عملیات اجرایی آن آغاز شد، دارای بخشهای جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۴۷ تخت و بخشهای ویژه با ظرفیت ۵۱ تخت است.
بیمارستان پوست رازی تهران
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: بیمارستان پوست رازی تهران نیز با زیربنای ۲۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ظرفیت ۱۷۶ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۵۵۰ نفر ساخته شده است.
تقوی نژاد ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه در ۸ طبقه از سال ۱۳۸۸ اغاز شد که دارای ۸ اتاق عمل سرپایی و ۴ اتاق عمل جراحی، بخش اورژانس با ۱۸ تخت، بخش بستری با ۱۴۱ تخت، بخشهای ویژه با ظرفیت ۱۳ تخت و بخش شیمی درمانی با ظرفیت ۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخشهای جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخش های تشخیصی از جمله رادیولوژی، فوتوتراپی، آزمایشگاه و بخشهای شیمی درمانی اشاره کرد.
مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری
وی بیان کرد: ششمین پروژه آماده افتتاح در روز پنج شنبه با حضور رییس جمهوری، مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری با زیربنای ۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع و تعداد ۱۰۰ تخت با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۰۰ نفر است. عملیات اجرایی پروژه مرکز پیوند مسیح دانشوری از سال ۱۳۸۶ آغاز شد. این مجتمع دارای ۶ تخت جراحی، بخش بستری با ۴۱ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۵۳ تخت است.
مرکز بیماریهای تنفسی زابل
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: مرکز بیماریهای تنفسی زابل با زیربنای بالغ بر ۵ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۶۴ تخت با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۲۲۰ نفر ساخته شده است. عملیات اجرایی این پروژه در ۲ طبقه، از سال ۱۳۹۳ آغاز شد که دارای بخش های جراحی با ۴ تخت، اورژانس با ۱۵ تخت، بخش بستری با ۲۶ تخت، بخش های ویژه با ظرفیت ۹ تخت و بخش سل و آنکولوژی با ظرفیت ۱۰ تخت است.
بیمارستان تالش
وی هشتمین پروژه آماده افتتاح را بیمارستان تالش در استان گیلان عنوان کرد و افزود: این بیمارستان با زیربنای بالغ بر ۱۵ هزار و ۹۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۱ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۵۰ نفر ساخته شده است.
تقوی نژاد گفت: عملیات اجرایی این پروژه نیز از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخش های جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۳ تخت، بخش بستری با ۱۵۹ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۳۰ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش های جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخشهای تشخیصی از جمله سی تی اسکن و ام آر آی و همچنین به امکانات توانبخشی همچون فیزیوتراپی اشاره کرد.
ارسال دیدگاه