سیدحسن خمینی: دینداران وقتی تصدی امور را پیدا میکنند، مسئولیت مضاعفی دارند
تهران (پانا) - یادگار امام با بیان اینکه وقتی دینداران تصدی دنیای مردم کردند، اگر نتوانندآن دنیا را به نحو بهتری اداره کنند به دین لطمه زده اند، گفت: یعنی افراد مسئولیت مضاعفی پیدا می کنند. باید مردم احساس کنند که دوره اینها با دیگران متفاوت است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری خبرنگار جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی عصر سه شنبه در دیدار با وزیر و کارکنان وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اینکه تحریم ها می تواند باعث عدم وابستگی اقتصاد به نفت شود، اظهار داشت: معتقدم اگر همت، عزم و اراده ای باشد و اعتماد ملی به مجموعه حاکمیت شکل بگیرد، یکی از رموز توفیق است.
یادگار امام افزود: امروز شاید مهمترین بخش رفاه، رضایت یا نارضایتی مردم، وزارت صنعت، معدن و تجارت است. چون مردم همه بخش های این کوه یخ را نمی بینند و قسمتی را می بینند که ثمره کار شما است. لذا این بسیار کار را سخت تر می کند که بار بسیاری از کارهایی که اشتباهات دیگران در حوزه های دیگر است بر دوش وزارت صنعت و معدن و زیر مجموعه آن می آید؛ یکی از آنها بحث بیکاری و کمبود است.
وی با اشاره به اینکه امسال به جز در مقطع آبان ماه ثبات بیشتری نسبت به سال گذشته بر کشور حاکم بود، اظهار داشت: دوره فعلی ما با همه سختی هایی که دارد یک دوره گذار محسوب می شود. ما بالغ بر ۱۰۰ سال است که پدر پولداری به نام چاه های نفت داشته ایم که هر وقت درآمد ما از آن کم شده به معضلات خورده ایم و هر وقت زیاد شده بعضا به بیماری هلندی خورده ایم و یا شوک اقتصادی پدید آمده است. یعنی همه کشور وابسته به نفت بوده است. برای کشوری مثل ما که هم منابع و هم نیروی انسانی و دانش دارد، علت اینکه به سراغ آنها نمی رفته ایم این است که استفاده از نفت راحت تر و ارزان تر بوده است.
سید حسن خمینی تأکید کرد: این دوره اگر عقلانیت و همت ملی به وجود بیاید و بتوانیم از دعواها عبور کنیم، یک بازار بزرگ ۸۰ میلیونی داریم که می تواند بسیاری از بازاریابی ها را انجام دهد و بسیاری از کشورهای اطراف هم به اندازه ای توانمند صنعتی نیستند که بتوانند رقابت کنند. سختی ها خیلی زیاد است ولی عدم وابستگی به نفت که کم کم دارد خودش را نشان می دهد، شاید عقلانیتی را بر کشور حاکم کند. عزم اصلی آن در بخش صنعت است.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد این کار اتفاق بیفتد پیشانی آن صنعت است. شاید ما نتوانسته ایم از دانش خودمان پول در بیاوریم. هرچه بیشتر محصل تولید کردیم، فرار مغزها بیشتر شده است. شاید همین که نمی توانیم از بیرون چیزی بگیریم یک امتیاز باشد. من معتقدم اگر همت، عزم و اراده ای باشد و اعتماد ملی به مجموعه حاکمیت شکل بگیرد، یکی از رموز توفیق است.
یادگار امام یادآور شد: کار بزرگ رهبران بزرگ این است که ریل عوض می کنند و ریل را به اعتماد مردم بر می گردانند. وقتی اعتماد ملی ایجاد شود نشاط پدید می آید و همه دریچه ها را باز می کند و لازم نیست کسی برای همه چیز فکر کند. اگر اعتماد مردم تقویت شود ان شاء الله بتوانیم به آن نقطه آرمانی هم برسیم.
ارسال دیدگاه