رئیس آموزش و پرورش ناحیه۱ زنجان:
تحقق تحول در آموزش و پرورش نیازمند همکاری همه نهادهاست
زنجان (پانا) - رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان با تأکید بر اهمیت اجرای سند تحول بنیادین گفت: تحول واقعی در آموزش و پرورش تنها با مشارکت همه دستگاهها و توجه به ابعاد مختلف تربیتی از جمله جسمانی و عاطفی دانشآموزان محقق خواهد شد.
![تحقق تحول در آموزش و پرورش نیازمند همکاری همه نهادهاست](https://cdn.pana.ir/thumbnail/zv2mkcbs2NSl/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHZr0Ywm9nlicsAIKXaKdntA,,/IMG_20250208_202530_274.jpg)
علی بیات، در آیین تکریم و معارفه رئیس آموزش و پرورش ناحیه۱ زنجان بیان کرد: آموزش و پرورش به گسترگی جامعه است و به هرحال اگر ما دنبال این هستیم که یک جامعه پویا داشته باشیم باید به آموزش و پرورش بها دهیم.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش نقطه اتصال حاکمیت به مردم است و تا زمانی که تمام دستگاهها و تمام نهادها پای کار نباشند، قطعا بسیاری از برنامهها ضمیم خواهد بود. بنابراین امیدوار هستیم همهی دستگاهها و نهادهای دولتی و غیردولتی کمک کنند تا بتوانیم آموزش و پروشی پویا و توانمند داشته باشیم.
وی در رابطه با به اجرا درآوردن بخشهایی از سند تحول بنیادین گفت: اگر ما بتوانیم بخشهایی از سند تحول بنیادین را به خوبی اجرا کنیم قطعا شاهد تحول در آموزش و پرورش خواهیم بود.
بیات در ادامه افزود: در همین سند تحول بنیادین یکی از مهمترین موضوعاتی که به آن اشاره شده است بحث مدرسه محوری است و اشاره داشته است که مدرسه سلول اصلی جامعه است. تا زمانی که ما به این جمله و به این هدف نرسیم قطعا آن هدف تحقق پیدا نخواهد کرد.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه۱ زنجان با اشاره به ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین بیان کرد: ما باید به بحث تربیت جسمانی، عاطفی و تمام ابعاد شخصیتی یک انسان توجه کنیم که قطعا اصلیترین هدف و تلاش ما بر این مبنا خواهد بود که بههمهی این ساحتهای ششگانه نگاه برابر داشته باشیم.
وی ادامه داد: حتما بایستی از مشارکت همهی دستگاهها و نهادهای دولتی و غیردولتی استفاده شود و این یک تکلیف است برای تمام دستگاهها و آموزش و پرورش که مشارکت آنها را بتواند جلب و جذب کند و حتما تمام تلاشمان را خواهیم کرد که در ذیل سند تحول بنیادین، از ظرفیتهای شورای آموزش و پرورش شهرستان، مجمع خیرین مدرسهساز و مجموعه خیرینی که در استان فعال هستند استفاده کنیم.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه۱ زنجان در ادامه با اشاره به یکی از مهمترین چالشهای آموزش و پرورش ناحیه گفت: یکی از این چالشها کمبود فضاهای آموزشی است به ویژه در شهرکهای اقماری، مساکن ملی که الان در حال ساخت هستند و ما دست یاری دراز میکنیم به سمت خیرین بزرگوار و تک تک دوستان، مسئولین و نهادهای دولتی و غیردولتی که پای کار باشند و کمک کنند؛ کمک به آموزش و پرورش کمک به اداره آموزش و پرورش نیست بلکه کمک به توسعه کشور و آینده ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: بیشترین چالشهای ما در بحث آسیبهای اجتماعی است که آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان به عنوان پایلوت طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و طرح نماد فعالیت میکند و مطرح است و قطعا تمام تلاش ما بر این خواهد بود که آسیبهای اجتماعی را به حداقل برسانیم و قطعا باز هم در اجرای همین برنامهها نیازمند مشارکت همهی دوستان هستیم.
بیات با اشاره به اهمیت نقش دانشآموزان در برنامههای آموزش و پرورش گفت: از تشکلهای دانشآموزی و ظرفیت تشکلهای دانشآموزی در برنامههای خود استفاده خواهیم کرد و برنامهها را باید به دست دانشآموزان سپرد که در این برنامهها حضور داشته باشند و در سطح کلان از مشورت دانشآموزان در برنامهریزی برای خود دانشآموزان باید استفاده کنیم.
وی ادامه داد : با مشارکت معلمان، دانشآموزان و اولیا شاهد آموزش و پرورشی توسعه یافته و پویاتری خواهیم بود و میتوانیم از تفکر و اندیشه آنها استفاده کنیم که میتواند گره گشای برخی مسائل باشد.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان در پایان خاطرنشان کرد: در بحث ارتقا شاخصهای آموزش و پرورش تلاش خواهیم کرد و همچنین رعایت قوانین و مقررات و پایش مستند سلامت اداری و توسعه عدالت آموزشی از دیگر برنامههای اصلی و محوری ما خواهد بود.
ارسال دیدگاه