رئیس هیات‌مدیره شرکت سیلیس‌آرا:

استان زنجان در نیروی انسانی کارآمد، وضعیت بهتری نسبت به استان‌های همجوار دارد

زنجان (پانا) - رئیس هیات‌مدیره شرکت سیلیس‌آرا با اشاره به اینکه برای پیشبرد پروژه‌ها باید به بازار مصرف و نیروی کار خبره دسترسی داشت، افزود: استان زنجان به خاطر سطح علمی بالای جوانان، وضعیت بهتری نسبت به سایر استان‌های همجوار دارد.

کد مطلب: ۱۵۳۱۳۶۷
لینک کوتاه کپی شد
استان زنجان در نیروی انسانی کارآمد، وضعیت بهتری نسبت به استان‌های همجوار دارد

عباسعلی عاقلی با بیان اینکه این شرکت، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنعتی معدنی سهامی خاص معدنکاران نسوز است، اظهار کرد: این شرکت به منظور تولید بلوک بتن سبک اتوکلاو شده (سیلکس) موفق به دریافت مجوزهای لازم شده و پس از مکان‌یابی بابرنامه در شهرستان خرمدره، عملیات اجرایی آن در مرداد ۱۳۸۶ آغاز شده است.

وی تعداد افرادی که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در این شرکت فعالیت دارند را ۱۴۰۰ نفر برشمرد و افزود: در این شرکت همچنین ۲۶۰ نفر پیمانکار در بخش معادن و حمل و نقل همکاری دادند و این شرکت به زودی در اوایل اسفندماه وارد بورس می‌شود.

مدیرعامل شرکت سیلیس‌آرا با اشاره به اینکه برای پیشبرد پروژه‌ها باید اولاً به بازار مصرف و نیروی کار خبره دسترسی داشت، افزود: استان زنجان به خاطر سطح علمی بالای جوانان، وضعیت بهتری نسبت به سایر استان‌های همجوار دارد و این درحالی است که در استفاده از نیروی انسانی کارآمد در سایر استان‌ها دارای مشکلاتی هستیم.

عاقلی، نبود کارخانه شیشه در زنجان با وجود ظرفیت‌های بزرگ معدنی را یک ضعف اساسی در صنعت استان عنوان کرد و ادامه داد: در هر استان کشور چند کارخانه شیشه وجود دارد در حالی که ۶۰ درصد مواد اولیه کارخانه‌جات شیشه از زنجان تولید می‌شود و مایه افسوس است که این کارخانه در زنجان وجود ندارد.

وی مدیریت انرژی و مصرف آب، برق و گاز در شرکت را تشریح کرد و ادامه داد: در چند ماه اخیر به خاطر ناترازی برق در قسمت تولید، شرکت دچار کاهش ۱۸ درصدی شده است.

رئیس هیات‌مدیره شرکت سیلیس‌آرا گفت: در قسمت تولید، بازیافت آب برای اولین بار در کشور صورت گرفته که حدود ۲۵ درصد صرفه‌جویی آب را به همراه داشته است. همچنین یکی از مشکلات آینده مربوط به سوخت گازوئیل خواهد بود. اخیرا سهمیه سوخت معادن در بخشنامه‌ای قطع شده که اگر اجرایی شود، یک مساله فاجعه‌باری برای شرکت‌های مشابه ما خواهد بود.

عاقلی خاطرنشان کرد: بزرگترین مسائل و مشکلات شرکت مربوط به حوزه برق و گاز است و در صورت موافقت وزارتخانه مربوطه، بیشتر از نیازمان می‌توانیم برق تولید کنیم و باقی تولید را در اختیار شبکه قرار دهیم.

رئیس هیات‌مدیره شرکت سیلیس‌آرا با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد تجهیزات را خودمان تولید می‌کنیم، افزود: با مهندسی معکوس توانسته‌ایم ابزارهای مختلف صنعتی مورد نیاز را تولید کنیم. با اینکه تولیدات خود را در اختیار سایر شرکت‌های کشور قرار می‌دهیم ولی تکنولوژی آن به صورت انحصاری در اختیار خود شرکت است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار