درخشش تاریخی دانشپژوهان جوان استان زنجان در المپیادهای علمی ایران
زنجان (پانا) - دانشپژوهان جوان استان زنجان در المپیادهای علمی چهاردهگانه کشور، خوش درخشیدند و مقامهای مختلف کسب کردند.
با اعلام رسمی باشگاه دانشپژوهان جوان، مدالآوران نهایی المپیادهای علمی چهاردهگانه کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ مشخص شدند.
نتایج دوره تابستانی المپیادهای علمی کشور با خبرهای خوشی برای دانشپژوهان جوان استان زنجان همراه بود.
حسین تاران، رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان استان زنجان با اعلام این خبر، افزود: مهدی آقاجانلو، دانشآموز دبیرستان دوره دوم استعدادهای درخشان شهیدبهشتی ۲ زنجان با کسب گردنآویز طلای کشوری در المپیاد ریاضی و رائد قنبری، دیگر دانشآموز این دبیرستان با فتح طلای المپیاد نجوم و اختر فیزیک توانستند شایستگیهای دانشآموزان مستعد استان را به نمایش بگذارند.
تاران با تحسین عملکرد بیسابقه دانشآموزان و دو رقمی شدن راهیافتگان دانشپژوهان استان به مرحله تابستانی و تعیین رنگ مدالها طی دهههای اخیر، نتایج به دست آمده را بیسابقه توصیف کرد و نقش حمایتی مدیران و معاونان مدارس حامی، دبیران متعهد، دانشآموزان تلاشگر و خانوادههای همراه را در این موفقیت متذکر شد.
به گفته ناظر کیفی المپیادها، محمدحسین انبارلو، دیگر دانشآموز دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی ۲ زنجان با کسب گردنآویز نقره در المپیاد علوم زمین و عارف نعمتی، دانشآموز دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی ابهر با به دست آوردن نشان نقره المپیاد ادبی، موجی از شادی را در مدارس استان ایجاد کردند.
مسئول مدارس استعدادهای درخشان استان تصریح کرد: سیده آذین مسافری از دبیرستان استعدادهای درخشان فرزانگان ۲ زنجان در المپیاد زیستشناسی، محمدرضا مختارزاده از دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی ۲ زنجان در المپیاد ریاضی و آروین رستمخانی از همین دبیرستان در المپیاد جغرافیا با کسب نشان برنز، جزو افتخارآفرینان دیگر این دیار محسوب میشوند.
تاران خاطرنشان کرد: پریسان کاظمیانمقدم، هنرجوی هنرستان غیردولتی هنرهای زیبای سوره زنجان با شایستگی توانست نشان برنز المپیاد تفکر و کارآفرینی را از آنِ خویش سازد.
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان زنجان عنوان کرد: امیرعلی انگوتی از دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی ۲ زنجان در المپیاد کامپیوتر نیز دیپلم افتخار تعلق گرفته است.
وی کسب نشان المپیادهای علمی را مصداق امیدآفرینی و افزایش روحیه خودباوری در میان دانشآموزان عنوان کرد و آن را جزو گامهای تسهیلبخش فرآیند نخبگی خواند که در نهایت به اثرگذاری و جریانسازی در جامعه منجر میشود.
از ۷۵۳ دانشآموز شرکتکننده استان زنجان در المپیادهای علمی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲، ۱۳۲ نفر به مرحله دوم راه یافته بودند که در نهایت ۱۲ نفر در مرحله تابستانی و تعیین رنگ مدال، حضور درخشانی داشتند.
ارسال دیدگاه