مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان:
فضای امن جامعه امروزی فرصتی است که دانش آموزان تاریخ شفاهی دفاع مقدس را بیاموزند
زنجان(پانا)-مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان بابیان اینکه بمباران مدارس کوچه بینش زنجان درسال۶۵سند جنایت استکبار بودگفت بایداین وقایع رابرای دانش آموزان وجوانانمان تبیین کنیم وقدردان امنیت حاکم برجامعه باشیم که فضای امن امروزازهیچ منظری قابل مقایسه با گذشته نیست.
علی اسماعیلی،مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان که در روزبمباران مدرسه های کوچه بینش از شاهدان واقعه بوده با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشآموز مدارس کوچه بینش، سخنان خود را با مقایسه حال و هوای شرایط تحصیلی دانشآموزان در سالهای جنگ و سالهای کنونی آغاز کرد و گفت: بمباران مدارس کوچه بینش اتفاق غریبی بود که ما مسئولین بایستی آن واقعه را به عنوان سند جنایتی از استکبار در مدارس نواب صفوی و ۲۲ بهمن کوچه بینش به نسل امروز تبیین و معرفی کنیم، وی با توصیه به دانشآموزان حاضر در سالن ادامه داد: ما بایستی قدردان امنیت حاکم در جامعه باشیم که فرزندانمان در فضای مملو از آرامش میتوانند به تحصیل بپردازند که از هیچ بُعد قابل مقایسه با گذشته نیست.
اسماعیلی با اشاره به برنامه محفل خاطرهگویی «مشقهای ناتمام»، آن را فرصتی مغتنم برشمرد و افزود: با توجه به اینکه دانشآموزان نسل حاضر به سبب کوتاهی ما مسئولین از فضای هشت سال دفاع مقدس فاصله معناداری گرفتهاند، برنامههای اینچنینی را فرصتی برای دانشآموزان امروز عنوان کرد تا با بیان تاریخ شفاهی از آن دوران در جریان شرایط سخت حاکم بر جامعه در سالهای جنگ باشند.
عصمت صدرمحمدی،مدیر وقت مدرسه دخترانه نواب صفوی در سال ۶۵، شعر خود را که پس از واقعه بمباران مدارس کوچه بینش از حال و هوای غمانگیز دوم بهمن ماه ۱۳۶۵ بود،خواند.
رضا معجونی مسئول عملیات امداد در سال ۶۵ از دیگر شاهدان واقعه بمباران مدارس کوچه بینش بود، گفت: در سالهای اوایل دهه ۶۰ شهرهای ایران مورد هجوم ددمنشانه بمباران رژیم بعثی عراق قرار گرفته بود، در آن سالها من در پایگاه عملیاتی حضور فعالی داشتم و با شنیدن بمباران شهرهای دیگر توسط نیروهای بعث، زنجان نیز در امان نبود.
معجونی با شرح واقعه از ظهر روز دوم بهمن ماه ۶۵ و روزهای پس از آن تشریح کرد: در حال حاضر با وجود مشکلات فراوان در کشور باید قدردان امنیت کشور باشیم.
وی ادامه داد: در آن سالها بمباران مدارس، بیمارستان یا مجتمعهای مسکونی جزء مکانهایی بود که هیچ کس فکرش را نمیکرد که دشمن این محلها را مورد حمله نظامی قرار دهد و بچههای کوچکی که توسط خانوادههایشان با امید و آرزویی به تحصیل فرستاده بودند، به شهادت برساند.
وی با اشاره به مکاتبات انجام شده با فدراسیون جهانی صلیب سرخ، با بیان اینکه این واقعه و مشابه آن جزو اصول بشردوستانه نیست، خواستار جلوگیری از این جنایات رژیم بعثی عراق شده بودند. اما...!
چهارمین محفل خاطرهگویی «مشقهای ناتمام» به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشآموز مدارس نواب صفوی و ۲۲ بهمن کوچه بینش زنجان در مدرسه شهید علیمردان موحد برگزار شد و شاهدان واقعه در حضور دانشآموزان امروزی مدارس کوچه بینش به بیان خاطرات خود از دوم بهمن ماه سال ۶۵ پرداختند.
پخش نماهنگ «پرواز فرشتههای» و اکران مستند «بچههای کوچه بینش» به کارگردانی شبنم طارمی و وحید انصاری از دیگر برنامههای محفل خاطرهگویی «مشقهای ناتمام» بود،
همچنین در پایان این مراسم برگزیدگان مسابقه عکس و دلنوشته «بوی بهشت» ویژه پیادهرویی اربعین و جاماندگان و مسابقه عکاسی«لالههای زهرایی» بمناسبت تشییع شهدای گمنام معرفی و تقدیر به عمل آمد.
ارسال دیدگاه