چرا نباید به فرد گرمازده آب قند و شربت شیرین داد
تهران (پانا) - یکی از بزرگترین اشتباهات در مواجه با گرمازدگی، خوراندن انواع شربت خنک یا آب قند به فرد گرمازده است، زیرا در این حالت نه تنها شرایط بدن فرد بهتر نمیشود بلکه این نوشیدنیهای شیرین با افزایش قند و فشار خون علائم گرمازدگی را تشدید میکنند.
بر خلاف تصور عموم در اغلب گرمازدگیها فشار و قند خون افت نمیکند، زیرا در این حالت دمای بدن به علت قرار گیری در محیط محرک همچون نور خورشید افزایش یافته و فرد دچار گرمازدگی می شود.
جلوگیری از گرمازدگی با چند راهکار موثر و ساده طب سنتی:
نوشیدن آب خنک
نوشیدن شربت رقیق شده و ملس سکنجبین
نوشیدن آب انار
نوشیدن آب زرشک
مصرف میوه هایی که طبع سردی دارند و ترش مزه هستند
بهترین روشهای مهار گرمازدگی:
- در ابتدا باید فرد گرمازده در صورت قرارگیری زیر نور آفتاب به محلی خنک و سایه انتقال داده شود.
- سپس آب خنک به سر و صورت و گردن وی افشانه شود.
علت گرمازدگی تنها مربوط به قرار گیری طولانی در معرض نور آفتاب نیست.
از نگاه طب سنتی، مصرف غذا های سرخ کردنی همانند:
انواع فست فودها
سالاد های پر سس
زیاده روی در خوردن بستنی و مواد شیرین
مصرف غذا های پرکالری و سنگین
از دیگر علت های اصلی گرمازدگی در افراد به شمار میرود.
ارسال دیدگاه