در مورد خواص هلو بیشتر بدانید
تهران (پانا) - هلو میوهای بومی شمال غرب چین و حاوی فوائدی برای سلامتی است و از این رو گنجاندن مقدار بیشتری از آن در رژیم غذایی توصیه میشود.
به گزارش ایسنا، این میوه حاوی مقادیری از ویتامین C است که می تواند خطر ابتلا به برخی انواع سرطانها را کاهش دهد.
مصرف یک فنجان هلوی خرد شده میتواند ۱۱.۱ میلیگرم از ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کند. همچنین به تامین میزان توصیه شده از پتاسیم، فیبر و آهن بدن در روز کمک می کند.
هلو با وجود اینکه مقادیر نسبتا کمی از مواد مغذی را داراست می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل که شامل بسیاری از میوه ها و سبزیجات است برای سلامتی افراد مفید باشد.
همانطور که گفته شد این میوه به دلیل دارا بودن ویتامین C در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است. این ویتامین یک آنتیاکسیدان قوی است که به پیشگیری از تشکیل رادیکالهای آزاد که با بروز بیماری سرطان و پیشرفت آن مرتبط است، کمک میکند.
از دیگر خواص هلو تاثیر آن در حفظ سلامت پوست است. تحقیقات نشان میدهد مصرف مرتب ویتامین C، حفظ ظاهر و سلامت پوست را تقویت میکند. این آنتیاکسیدان قوی نقش کلیدی در تشکیل کلاژن دارد. کلاژنها همچون سیستم حمایتی برای پوست عمل کرده و روند تسکین زخم را سرعت میدهند.
یک فنجان حاوی هلو خرد شده میتواند ۲.۵۲ گرم از فیبر مورد نیاز بدن را تامین کند. متخصصان آمریکایی مصرف روزانه ۲۲.۴ تا ۲۸ گرم از فیبر خوراکی را برای زنان و ۳۰.۸ تا ۳۳.۶ گرم را برای مردان توصیه میکنند که مصرف این میزان از هلو در روز میتواند حدود ۷.۵ درصد از نیاز فرد به فیبر خوراکی را تامین کند.
از دیگر ترکیبهای موجود در هلو پتاسیم است که به بهبود عملکرد سلولها کمک میکند. همچنین میتواند در کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، سکته مغزی و سنگ کلیه موثر باشد. هلو در اولویت بالای منبع غنی پتاسیم قرار نمیگیرد هرچند میتواند به کنترل خطر بیماری مزمن به عنوان بخشی از برنامه غذایی سالم کمک کند.
آهن از دیگر مواد مغذی مورد نیاز بدن و موجود در هلو است. آهن ترکیب اصلی هموگلوبین به حساب میآید که به جابجایی اکسیژن در بدن کمک میکند. عدم وجود هموگلوبین کافی میتواند موجب بروز کم خونی شدید شود. یک فنجان از این میوه ۰.۴۲ میلی گرم از آهن مورد نیاز بدن در روز را تامین می کند.
ارسال دیدگاه