مدیر آموزش و پرورش فومن:

جشن نیکوکاری در ۱۶۸ مدرسه فومن برگزارشد

فومن (پانا) - مدیر آموزش و پرورش فومن گفت: جشن نیکوکاری در ۱۶۸ مدرسه در سراسر شهرستان و با مشارکت بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز برگزار خواهد شد.

کد مطلب: ۱۵۴۹۳۳۸
لینک کوتاه کپی شد
جشن نیکوکاری در ۱۶۸ مدرسه فومن برگزارشد

محمدرضا صادقی در خصوص برگزاری جشن نیکوکاری گفت:در آستانۀ فرا رسیدن عید نوروز و همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، به‌رسم نیکوکاری و نوع‌دوستی، جشن نیکوکاری هم‌زمان با سراسر کشور در تمامی مدارس شهرستان و نیز به صورت نمادین، در دبستان شاهد شهدای هدایت پناه برگزار شد.

وی از همکاری کمیتۀ امداد امام خمینی با آموزش‌وپرورش برای برپایی این جشن خبرداد و بیان داشت:درجشن نیکوکاری جمع‌آوری کمک‌های نقدی برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت در کنار هدف اصلی، یعنی اشاعۀ فرهنگ احسان و نیکوکاری مدنظر است. 

صادقی از جشن نیکوکاری به‌عنوان تمرین انسان‌دوستی نام برد و گفت:دانش‌آموزان باید از همان ابتدای تحصیل در مدرسه فراگیرند و به یاد داشته باشند چنانچه فردی دچار مشکل شود وظیفۀ ماست که به یاری او بشتابیم. 

مدیر آموزش و پرورش فومن با اشاره به اینکه جشن نیکوکاری در ۱۶۸ مدرسه در سراسر شهرستان و با مشارکت بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این اجر معنوی در ایام ماه مبارک رمضان، کادر مدارس از جمله مدیر، معاونان و معلمان نیز همپای دانش‌آموزان در این جشن مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان و مربیان پیشتاز سازمان دانش‌آموزی برای ترویج کار خیر در مدارس می‌تواند راهگشا و تأثیرگذار باشد، خاطرنشان کرد:کمک‌های نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری‌شده از خیران و دانش‌آموزان و نیک‌اندیش استان با رعایت عزت‌نفس و کرامت انسانی در مدارس، با اولویت دانش‌آموزان نیازمند همان مدرسه در بین دانش‌آموزان توزیع خواهد شد.

خبرنگار : نازنین فاطمه پور قنبر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار