مسئولیت در قبال طبیعت و محیط زیست وظیفه هر انسانی

تهران (پانا) - مراسم روز درخت‌کاری در کانون فرهنگی تربیتی قدس با حضور پرشور کودکان و نوجوانان و اجرای برنامه‌های آموزشی و تربیتی ویژه هفته طبیعت و روز درختکاری برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۴۹۹۱۸
لینک کوتاه کپی شد
مسئولیت در قبال طبیعت و محیط زیست وظیفه هر انسانی

کانون فرهنگی تربیتی قدس میزبان مراسم ویژه‌ای به مناسبت روز درخت‌کاری بود. این مراسم با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و آموزش اهمیت درختان و دوستی با طبیعت به کودکان و نوجوانان برگزار شد.

در دقایق آغازین مراسم سرپرست کانون سخنرانی کوتاهی داشتند که به اهمیت درخت‌کاری و نقش درختان در حفظ اکوسیستم، کاهش آلودگی هوا و ایجاد محیط سالم‌تر اشاره کرد.

در این روز، اعضای کانون به همراه مربیان و کودکان و نوجوانان اقدام به کاشت درختان جدید در محوطه کانون کردند و درختان جدید با پلاک‌هایی که شامل نام و تاریخ کاشت بودند، مشخص شدند.

در این مراسم برنامه‌های آموزشی برای کودکان برگزار شد آموزش‌هایی از قبیل مراحل رشد درختان، فواید آن‌ها و نحوه مراقبت از درختان و ... که زندگی نباتی و چگونگی مواجه با طبیعت برای آنان شرح داده شد.

البته بیشترین بخش این برنامه‌های آموزشی برای یادگیری فراتر به صورت بازی‌های جذاب و عملی به شرکت کنندگان ارائه شد.

این مراسم فضایی شاد و آموزنده را برای تمامی کودکان و نوجوانان فراهم کرد و یادآور اهمیت مسئولیت‌پذیری در قبال طبیعت و محیط زیست بود.

نویسنده : ستایش بیرام پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار