کسب مقام نخست مسابقات همخوانی قرآن و مدیحه سرایی توسط خوزستان

اهواز (پانا) _ در مراسم اختتامیه بخش دختران هشتمین دوره مسابقات همخوانی قرآن کریم و مدیحه‌سرایی قرآن‌آموزان دارالقرآن‌های سراسر کشور، تیم استان خوزستان در بخش دختران موفق به کسب رتبه اول شد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۹۷۷
لینک کوتاه کپی شد
کسب مقام نخست مسابقات همخوانی قرآن و مدیحه سرایی توسط خوزستان

به گزارش پانا، گروه دختران از استان های قم ، البرز ، اصفهان و یزد نیز به ترتیب در جایگاه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

مراسم اختتامیه این دوره از رقابت‌ها که به میزبانی استان خوزستان و شهرستان دزفول برگزار شد، با معرفی برترین‌های این رویداد قرآنی به کار خود پایان داد. این مسابقات با حضور تیم‌هایی از سراسر کشور برگزار شد و شرکت‌کنندگان در فضایی معنوی به رقابت پرداختند. در بخش دختران ، تیم خوزستان با اجرای برتر خود توانست نظر داوران را جلب کرده و رتبه نخست را از آن خود کند.

 

این مسابقات که با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و تقویت مهارت‌های همخوانی و مدیحه‌سرایی در میان قرآن‌آموزان برگزار می‌شود، هرساله با استقبال گسترده‌ای از سوی علاقه‌مندان همراه است.

گفتنی است پیش از این، گروه پسران در مسابقات کشوری همخوانی قرآن و مدیحه سرایی نیز مقام نخست را کسب کرده بودند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار