معاون درمان دانشگاه جندی شاپور اهواز:

مراجعه بیماران تنفسی به بیمارستان سالانه ۳۰درصد افزایش می‌یابد

اهواز (پانا) - معاون درمان دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: مراجعه بیماران تنفسی به بیمارستان سالانه ۳۰درصد افزایش می‌یابد.

کد مطلب: ۱۵۳۸۸۸۸
لینک کوتاه کپی شد
مراجعه بیماران تنفسی به بیمارستان سالانه 30درصد افزایش می‌یابد

به گزارش پانا،  میثم معزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۳.۹ میلیون نفر به بیمارستان‌های خوزستان مراجعه کرده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۱۴ هزار نفری، به سه میلیون و ۹۷۴ هزار نفر رسیده‌اند.

به گفته وی، از ابتدای امسال تاکنون ۱۸۰ هزار بیمار به دلیل آلودگی هوا به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند. همچنین  ۳۲۴ هزار نفر از مراجعه‌کنندگان، در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹هزار و ۵۰۰ نفر افزایش پیدا کرده است.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: آلودگی هوا منجر به بروز عوارض کوتاه‌مدت مانند آسم و حمله قلبی و در طولانی‌مدت منجر به بروز سرطان می‌شود. دستگاه‌های تولیدکننده آلودگی هوا باید این هزینه‌ها را جبران کنند و برای حل این مسئله اقدام نمایند.

معزی با اشاره به اینکه ۶هزار و ۷۸۱  تخت بستری بیمارستان در حوزه دانشگاه جندی شاپور موجود است که ۹۷۵ تخت از این تعداد ویژه می باشد، اظهار کرد: ۱۶۵ هزار عمل جراحی در ۹ ماه نخست امسال انجام شده است. ضریب اشغال تخت ۶۶ درصد است که تقریبا به میانگین کشوری نزدیک می باشد.

وی در بخشی دیگر بیان کرد: در استان خوزستان میزان مرگ مادر از ۸ مورد در سال به ۵ مورد کاهش یافته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه حتی یک مورد مرگ مادر هم زیاد است افزود: مرگ نوزادان نیز از ۴۲۰ مورد در سال به ۳۱۱ مورد رسیده و ۲۶ درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به هزنیه های پیوند اعضا گفت:هر پیوند کلیه ۵میلیارد ریال و هر پیوند کبد بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه سرباری نظام سلامت را کاهش و یک نفر را از مرگ نجات می‌دهد.باید در زمینه ترویج فرهنگ اهداء عضو بیشتر کار شود چراکه یکی از شاخص‌های بسیار مهم در حوزه سلامت، پیوند اعضا است.

غربالگری ۳۵۳ هزار و ۸۴۷ نفر در خوزستان

همچنین دکتر پژمان بختیاری نیا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد:  در ۹ ماهه نخست امسال ۳۵۳ هزار و ۸۴۷ نفر در خوزستان، درخصوص سرطان‌های شایع شامل سرطان سینه و دهانه رحم در زنان و سرطان روده بزرگ در زنان و مردان غربالگری شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه سرطان یک بیماری چند عاملی است که هنوز بسیاری از عوامل آن مشخص نیست افزود:  تشخیص قطعی و درمان سرطان به حوزه درمان مربوط می‌شود و معاونت تحقیقات و فناوری هم وظیفه ثبت سرطان‌ها را انجام می‌دهد.

بختیاری نیا با بیان اینکه  سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور و استان خوزستان است، تصریح کرد: اگرچه باید بدانیم که بروز سرطان در کشور ما از متوسط جهانی کمتر است و در خوزستان نیز از متوسط کشوری پایین‌تر می باشد.

وی با اشاره به اینکه میزان متوسط مرگ و میر در اهواز در هر سال ۵ هزار نفر است یادآور شد: از هر۵ مرگ یک مورد مربوط به آلودگی هوا است. سالانه وزارت بهداشت مطالعاتی در این زمینه در کلانشهرها انجام می‌دهد که در سه چهار سال اخیر به طور متوسط در اهواز، سالانه یک هزار مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا رخ می‌دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار