ادارات و مدارس خراسان شمالی فردا سه شنبه ۲۳ بهمن تعطیل شد

خراسان شمالی(پانا)- سرپرست معاونت عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: با توجه به پیش بینی های سازمان هواشناسی مبنی بر برودت هوا و مطابق تصمیم های اتخاذ شده در کارگروه مدیریت انرژی و با موافقت استاندار خراسان شمالی، فردا سه شنبه ٢٣ بهمن تعطیل اعلام می شود.

کد مطلب: ۱۵۴۲۳۲۴
لینک کوتاه کپی شد
ادارات و مدارس خراسان شمالی فردا سه شنبه ۲۳ بهمن تعطیل شد

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، سید مجتبی علوی مقدم ضمن درخواست از شهروندان به منظور کاهش ۲ درجه ای دما در ساختمان ها، کاهش مصرف برق، گاز و مدیریت سفر های غیر ضروری افزود: همه دستگاه های اجرایی، مدارس و دانشگاه ها و شهرداری ها، فردا بیست و سوم بهمن ماه تعطیل خواهند بود. 

وی خاطرنشان کرد: فعالیت بانک ها برای انجام عملیات با ۵٠ درصد ظرفیت شعب بوده و بر اساس روال عادی به فعالیت ادامه می دهند.

علوی مقدم همچنین ادامه داد: مراکز امدادی، عملیاتی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و حوزه‌های بهداشتی و درمانی مستثنا هستند و هم چنان به ارائه خدمات ادامه می دهند.

مجتبی علوی مقدم همچنین افزود: اماکن ورزشی و فرهنگی و تالارها تا پایان هفته تعطیل خواهند بود. 

سرپرست معاونت عمرانی همچنین بیان کرد اصناف از ساعت ٢٠ امشب دوشنبه ٢٢ بهمن تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار