معاون مرکز اردویی و گردشگری سازمان دانشآموزی:
اختتامیه دوره تخصصی همافزایی مربیان اردویی در رامسر برگزار شد
سملقان (پانا) - معاون مرکز اردویی و گردشگری سازمان دانشآموزی گفت: اختتامیه دوره تخصصی همافزایی مربیان اردویی در رامسر برگزار شد.
امیر جمشیدی در اختتامیه دوره تخصصی همافزایی مربیان اردویی در رامسر گفت: در فراخوان توانمندسازی مربیان اردویی کشور در رامسر ۱۵۰۰ نفر، دوره اردویی باغرود شاهرود ۲،۶۵۰ نفر و حدود۲،۷۰۰ نفر در فراخوان دوره آموزشی اردوگاه شهید باهنر تهران متقاضی شرکت در این دورهها شرکت کردهاند.
وی افزود: مربیانی که در دوره تربیت مربی اردویی رامسر، موفق به گذراندن دورههای مقدماتی شدهاند، بعد از جمعبندی امتیازات افراد از مجموعه ارزیابیهای صورتگرفته توسط کانون توسعه و ارزیابی، موفقیت در حل چالشهایی که از طریق اپلیکیشن «همپا» در طی دوره به مربیان ارائه شده است، کسب امتیاز در خصوص طراحی بوم رویداد که طی دوره عملیاتی شد و حل تکالیف و چالشهایی که بعد از پایان دوره توسط اساتید دوره با توجه به محتویات کارگاهها ارائه خواهد شد از جمله مهمترین شاخصهای ارزیابی انتخاب مربیان جهت گذراندن دوره تکمیلی تربیت مربیان اردویی کشور معرفی کرد.»
جمشیدی اضافه کرد: اردو، بازیگرهای مختلفی دارد و زنجیره ارزشی از مجموعه فعالیتهای مختلفی چون برنامهریزی، طراحی اردو، سناریونویسی و... دارد که میتوانند در تعامل با یکدیگر، اردویی موفقیتآمیز در جهت نیل به اهداف اردو را رقم بزنند.
معاون مرکز اردویی و گردشگری سازمان دانشآموزی خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه و لایه اصلی برنامه اردویی کشور جهت تداوم رویداد اردویی، تشکیل حلقه و تیمسازی با توجه به توانمندیها، ظرفیتها و استعدادهای هر یک از مربیان آموزشدیده استانها است تا بدین شکل، جریان بازیگران اصلی اردویی کشور، راهاندازی شود.
وی اظهار کرد: برای تشکیل این حلقه به رهبری نیاز است که اهداف برنامه های اردویی را محقق سازد.
دبیر توانمندسازی مربیان اردویی رامسر، چهارمین هدف رویداد برگزارشده را طراحی ماموریتهایی همچون تولید بستههای بازی و سرگرمی، تولید کتاب بازی، قرار دادن وسایل بازی در اختیار کانونهای فرهنگی و تربیتی در راستای تقویت تیمها و حلقه ها اردویی استان های کشور عنوان کرد.
جمشیدی گفت: انگیزه مربیان برای تحقق اهداف این ماموریت هایی که امروز بر دوش مربیان اردویی کشور قرار دارد بسیار مثمر ثمر واقع خواهد شد چرا که می توان با بهره گیری از ظرفیت ها و استعدادهایی که استان ها وجود دارد می توان طرح ها و پیشنهاداتی را در حوزه اردویی و بازی کسب کرد که منتج به اجرایی گشتن در سطح ملی و جذب و بکارگیری نیروهای متخصص و متبحر در راستای تحقق اهداف وبرنامه های اردویی کشور گردد.
ارسال دیدگاه