ایجاد فضای سالم در جامعه؛ کمکی به حفظ سلامت اجتماعی
مشهد(پانا)- رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی اداره کل آموزش و پروش خراسان رضوی در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار پانا گفت: جشنواره نوجوان سالم هر ساله برای جلوگیری از خشونت و استفاده از مواد مخدر و پیشگیری از استعمال دخانیات در حال اجراست که با ایجاد یک فضای سالم در جامعه به حفظ سلامت اجتماعی کمک می کند
مژگان ساعدی رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: من در ابتدا از شما تشکر میکنم و براتون آرزو موفقیت دارم.
وی ادامه داد: جشنواره نوجوان سالم یکی از برنامه های فرهنگی ترویجی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ترویج زندگی سالم و پیشگیری از خشونت و مواد مخدر و استعمال دخانیات است که در واقع در آذر ماه امسال با تاخیر انجام شد اما در واقع این برنامه هر ساله در مهر و آبان برگزار می شود .
ساعدی افزود: پس از ابلاغ دستور العمل در بهمن ماه آثار جمع آوری و پس از آن در اسفند ماه داوری می شوند.
رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: آنچه مد نظر ماست این است که در کنار آموزش ها و در واقع ارائه الگو های مناسب در پیشگیری از آسیب های اجتماعی برای دانش آموزان خود یک برنامه فرهنگی و ترویجی مثل برگزاری نمایشگاه ها و تولید محتوا داشته باشیم.
ساعدی اعلام کرد: جشنواره نوجوان سالم یکی از اقداماتی است که علاوه بر ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان چون خود آنها تولید کننده اثر هستند و این مورد بسیار تاثیر گذار است باعث می شود که مشارکت عمومی را در زمینه ترویج شیوه های زندگی سالم جلب کرده و در نهایت در سطح جامعه برای دانش آموزان و مخصوصا نوجوانان شیوه های صحیح زندگی سالم را ارائه دهد.
وی افزود: شرکت کنندگان این جشنواره در زمینه های عکس، فیلم، تاتر، شعر، نقاشی، انشا، مقاله نویسی، تولید محتوا، الگوهای برتر تدریس، ایده پردازی و .... تولید اثر دارند.
ساعدی ادامه داد: این مسابقات در سه سطح دانش آموزان، اولیا و همکاران برگزار می شود و معمولا یک بار در سطح مدارس آثار داوری می شوند و بعد در سطوح شهرستان، ناحیه، منطقه و بعد در سطح استانی و در نهایت در سطح کشور از نتیجه این آثار هم سالانه پوستر هایی تهیه می شوند. در واقع امسال هشتمین دوره از جشنواره نوجوان سالم به اجرا رسید .
وی اذعان کرد: در مورد آثار هم لازم به ذکر است که این جشنواره آثاروضعی و فعلی زیادی دارد و همه فعالیت های این زمینه در پیشگیری از رفتار های پرخطر موثر خواهند بود و در آینده ای نه چندان دور در زندگی دانش آموزان ما به عنوان یک شهروند و یک عضو خانواده پررنگ تر به نظر خواهد رسید.
ساعدی در انتها گفت: من فقط امیدوارم دانش آموزان ما و تمام اولیا و همکاران ما بتوانند ابتدا به ساکن با افزایش سطح دانش و آگاهی های خود در مورد اینکه رفتار های پرخطر چه رفتارهایی هستند و اینکه چگونه میتوانیم از انجام آنها بپرهیزیم و سپس در زمینه ایجاد یک فضای سالم در فضای مدارس، خانه و خانواده قدم بردارند تا در نهایت نتیجه این سلامت در زندگی همه افراد جامعه جاری و ساری شود.
ارسال دیدگاه