باحضور دو معاون وزیر آموزش و پرورش در مشهد :
شانزدهمین دوره مسابقات آزمایشگاهی دانش آموزان دوره دوم متوسطه نظری کشور پایان یافت
مشهد (پانا)- معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره مسابقات آزمایشگاهی دانش آموزان مقطع متوسطه دوم سراسر کشور گفت : فعال سازی بیش از پیش اقدامات آزمایشگاهی در مدارس با تکیه بر فعالیت های گروهی از اولویت های معاونت آموزش متوسطه در حوزه دروس آزمایشگاهی است.
علی زرافشان صبح روز دوشنبه در این برنامه که به میزبانی مشهد برگزار شد بااشاره به این که یادگیری عمیق دروس آزمایشگاهی از اهداف اصلی برگزاری این مسابقات است افزود: خوشبختانه راه اندازی مجدد دروس تجربی آزمایشگاهی در مقطع متوسطه دوم باعث رشد و بالندگی بیش از پیش این دروس در بین دانش آموزان شده و این اتفاق در نهایت به ایجاد فضای نشاط علمی در بین این قشر منجر خواهد شد.
وی فعال سازی بیش از پیش اقدامات آزمایشگاهی در مدارس با تکیه بر فعالیت های گروهی را از اولویت های معاونت آموزش متوسطه در حوزه دروس آزمایشگاهی دانست و تاکید کرد: تشویق به فعالیت گروهی و دوری از رقابت زدایی فردی یکی از مزیت های بزرگ برگزاری رقابت هایی از این دست است.
زرافشان ادامه داد: بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدارس ما باید دانش آموزان را برای یک زندگی پاک و حیات طیبه آماده کنند ، تجربه کردن و اصلاح کردن مسیرهای علمی در دروس و یادگیری این مهارت ها در نهایت در زندگی شخصی افراد هم می تواند به آن ها کمک کند و ما را در دستیابی به اهدافی که در خصوص تربیت نسل آینده ایران اسلامی داریم کمک کند .
دکتر حیدر تورانی سرپرست سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم بااشاره به این که در دنیای پیشرفته امروز تنها اتکا به هوش تحصیلی و ذهنی راهگشای زندگی آینده دانش آموزان ما نخواهد بود اظهار داشت : باید مهارت های زندگی کردن ، تجربه کردن و آموختن از تجربیات را در دانش آموزان امروز نهادینه کنیم.
وی توجه به علومی که ذات آن ها تجربه کردن فرآیندهای عملی در سطح آموزش است را مسیری مناسب در راستای دستیابی به اهداف سندتحول بنیادین در آموزش و پرورش دانست و تاکید کرد : قطعا اگر در تربیت نسل امروز به این موارد توجه داشته باشیم به درستی در راهی قدم خواهیم گذاشت که نهایت آن تربیت دانش آموزانی تمام ساحتی خواهد بود.
ارسال دیدگاه