روند رو به توسعه تولید گل محمدی در نیشابور
نیشابور ( پانا )- معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: کشت گل محمدی شهرستان در حال توسعه است و با استقبال کشاورزان روبرو شده است که اقدامات ترویجی و کلاس های آموزشی جهادکشاورزی از جمله اقدامات حمایتی در این زمینه محصوب می شود.
محمد علی فرهمند راد تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار گرفته است که برداشتی معادل ۲۵ تن محصول دارد.
وی ادامه داد: وجود آفت و بیماری های کمتر، قیمت مناسب، هزینه جاری پایین، مقاوم نسبت به خشکی و سرمازدگی این گیاه از جمله عوامل موثر بر رشد توسعه آن محسوب می شود.
فرهمندراد افزود: توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی از جمله تهیه اسانس، گلابگیری، مرباسازی و تهیه غنچه خشک از جمله ضروریات فعالیت های جانبی در راستای ایجاد ارزش افزوده و اشتغازایی این محصول می باشد.
وی ادامه داد: میانگین برداشت در شهرستان ۶۲۵ کیلوگرم در هکتار است و این در حالی است که در سال چهارم بیشترین میزان تولید را دارد که میانگین ۵ تن برآورد می شود.
ارسال دیدگاه