زنگ سبز در مدارس شهرستان رشتخوار نواخته شد
رشتخوار (پانا): همزمان باآغاز هفته منابع طبیعی و ۱۵ اسفندماه روز درخت ودرختکاری، زنگ سبز با حضور مسئولین و دانش آموزان به صورت نمادین دردبیرستان نمونه دولتی محدثه شهر رشتخوار نواخته شد.
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، همزمان با ۱۵اسفند روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی و همزمان با کلیه مدارس شهرستان رشتخوار زنگ سبز با حضور مسئولین و دانش آموزان به صورت نمادین در دبیرستان نمونه دولتی محدثه رشتخوار نواخته شد.
مدیر آموزش و پرورش رشتخوار در این مراسم، ضمن خیر مقدم به دانش آموزان و مسئولین جهت حضور در مراسم زنگ سبز و تبریک هفته درختکاری،گفت: فرهنگ سازی درخت و درختکاری در مدارس، الگویی مناسب جهت آموزش دانش آموزان از همان ابتدا برای حفظ و حراست از منابع طبیعی است.
محمدقاسم پور با اشاره به شعار هفته منابع طبیعی" منابع طبیعی با مردم برای مردم" به اهمیت این هفته اشاره کرد و افزود: هفته منابع طبیعی فرصتی مهم ومغتنم برای ترویج فرهنگ منابع طبیعی وجلب مشارکت های مردمی در حفاظت از عرصه های ملی می باشد.
در ادامه امام جمعه رشتخوار با تبریک پیشاپیش ولادت حضرت زهرا(س)، و گرامیداشت ۱۵ اسفند روز درختکاری، گفت: این روز یک پیامی دارد، که به باورهای دینی خودمان مراجعه کنیم، که در رابطه با درخت کاری چه توصیه هایی است،
حجه الاسلام طیبی در ادامه درختکاری را به عنوان صدقه جاریه دانست و افزود: همانطوری که انسان یک زمینی را وقف می کند، تا زمانی که آن ملک باقی است، ثمراتی را برای آن شخص دارد، کاشت درخت هم تا زمانی که آن درخت مورد استفاده قرار میگیرد، و به طبیعت استفاده میرساند، این به عنوان یک صدقه جاریه است برای آن کسی که این درخت را کاشته است.
طیبی در ادامه گفت: اگر کسی بخواهد یک درخت را آسیب برساند و یا از بین ببرد، مثل این است که یک موجود زنده ای را از بین برده است،و این اهمیت قضیه است وانتظار می رود تا انشالله واقف به این امر باشیم.
در ادامه رئیس اداره منابع طبیعی رشتخوار نیز ضمن گرامیداشت،۱۵ اسفند روز درختکاری گفت: بحث درختکاری از دیرباز در ایران قدیم جز فرهنگ های اصیل ما بوده است.
سعید محبی با اشاره به مشکل اساسی کمبود آب، با اشاره به الگوی کشت درمناطق مختلف، گفت: کمبود آب یکی از معضلاتی است که در آینده شاید بحران ایجاد کند. محبی اضافه کرد: کشور ما در بحث درختکاری به ۳ قسمت تقسیم می شود، یعنی در مناطقی که بیابانی است و میزان آب در آن منطقه کم است، گونه های که نیاز آبی کم دارند استفاده شود، در مناطق جنگلی باید از گونه هایی استفاده کنیم که هم خوان با محیط جنگلی باشد، و در بحث گونه های مورد نیاز فضای سبز شهری، باید از گونه هایی استفاده شود، که نیاز آبی کمی داشته باشد.
شایان ذکر است که در پایان ضمن کاشت نمادین تعدادی نهال توسط مسئولین شهرستان، به تعدادی از دانش آموزان وفرهنگیان فعال در حوزه منابع طبیعی کارت همیار طبیعت اهدا شد.
ارسال دیدگاه