معاون پشتیبانی و توسعه منابع آموزش و پرورش کلات:
۱۲ دستگاه کامپیوتر جدید در مدارس ابتدایی کلات توزیع شد
کلات (پانا) - معاون پشتیبانی و توسعه منابع آموزش و پرورش کلات گفت: در آستانه سال جدید ۱۲ دستگاه کامپیوتر به صورت کامل به مدارس ابتدایی شهرستان تخصیص یافت.

سجاد روحی در گفتوگو با پانا گفت: «در آستانه فرا رسیدن سال جدید و با برنامهریزی و پیگیریهای مستمر، تعداد دوازده دستگاه کامپیوتر جدید خریداری و به صورت کامل به برخی از مدارس ابتدایی شهرستان کلات که نیاز مبرم به این سیستمها داشتند، اختصاص یافت.»
وی افزود: «این سیستمها با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از محل منابع داخلی این مدیریت تأمین و در آستانهی سال جدید تحویل مدیران مدارس مد نظر قرار گرفت.»
روحی خاطرنشان کرد: «این اقدام به منظور افزایش کیفیت آموزش و فراهم کردن ابزارهای لازم برای یادگیری دانشآموزان صورت گرفته است.»
معاون پشتیبانی و توسعه منابع آموزش و پرورش کلات تصریح کرد: «با توجه به اهمیت فناوری اطلاعات در فرآیند آموزش امروزی، امیدواریم با بهکارگیری مفید از این ابزارها، نقش مؤثری در آمادهسازی دانشآموزان برای کسب اطلاعات روز و کاربردی و همچنین دروس ایفا شود.»
ارسال دیدگاه