معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه:
جشنواره گردشگری خوراک، غذاهای بومی و سنتی را احیا میکند
تربت حیدریه(پانا) -معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه گفت: برگزاری جشنواره گردشگری خوراک نه تنها به احیای غذاهای بومی و سنتی کمک میکند، بلکه موجب رونق گردشگری روستایی و در نتیجه اشتغال در جوامع محلی خواهد شد.
نخستین جشنواره گردشگری خوراک در آستانه دهه فجر و با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی و به منظور معرفی غذاهای بومی و سنتی شهرستان تربت حیدریه و روستاهای اطراف آن در اقامتگاه سنتی رباط لاری برگزار شد.
مجتبی شجاعی در افتتاحیه این رویداد اظهار داشت:« تنوع غذاهای سنتی و محلی شهرستان تربت حیدریه یکی از ظرفیتهای ویژه و ارزشمند این منطقه است.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در ادامه گفت: «گردشگری خوراک یکی از شاخههای مهم گردشگری است که میتواند اشتغالزایی به همراه داشته باشد.»
علی محمدی افزود: تصمیمات لازم برای برگزاری این جشنواره در سطح شهرستان اتخاذ شده و این رویداد به مدت دو روز با حضور ۳۰ غرفه به معرفی انواع غذاهای بومی و محلی شهرستان و همچنین کارآفرینان این حوزه خواهد پرداخت.»
گفتنی است در کنار جشنواره، دیگر توانمندیهای مردم شهرستان در زمینه صنایع دستی، موسیقی سنتی و آواهای محلی نیز به بازدیدکنندگان ارائه میشود؛ این رویداد فرهنگی، فرصتی مناسب برای گسترش فرهنگ و آیینهای محلی فراهم آورد و نشاندهنده پتانسیلهای بالای شهرستان تربت حیدریه در حوزه گردشگری بود.
ارسال دیدگاه