معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی:

برای رفع ناترازی‌ها و آینده‌ای روشن‌تر باید تغییر مسیر داد

آئین تکریم و معارفه معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه

تربت حیدریه (پانا)- معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بر لزوم اصلاح مسیر ناترازی ها موجود تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۲۴۶۱۳
لینک کوتاه کپی شد
 برای رفع ناترازی‌ها و آینده‌ای روشن‌تر باید تغییر مسیر داد

با حضورمسئولان استانی و شهرستانی آئین تکریم و معارفه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه به منظور قدردانی از زحمات و تلاش های ارزنده علی اکبر کی پور، معاون استاندار و فرماندار اسبق شهرستان وَ معرفی مجتبی شجاعی ؛ معاونت استاندار و فرماندار ویژه جدید شهرستان برگزار شد. 

محمدعلی نبی‌پور با نگاهی عمیق به چالش‌های کنونی در عرصه‌های انرژی و محیط زیست اشاره کرد و وفاق،شفاف‌سازی و تصمیم گیری علمی را به عنوان سه اولویت کلیدی مطرح کرد و گفت: در این چهار دهه دولت‌های مختلف با ادعای مدیریت بهتر بر دوره‌های قبل آمدند و دستاوردهای بسیاری هم به دست آوردند اما قطعا تصمیمات نادرستی هم در این دولت‌ها گرفته که اکنون زمان آن است به اشتباهات گذشته نگاه کنیم و از آن هادرس بگیریم. 

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امروز وقتی رئیس جمهور محترم تاکید می‌کند که براساس شعار وفاق اختلافات سیاسی را کنار گذاشته و در کنار هم مشکلات را حل کنیم؛ این شعار نیست ،بلکه ضرورت است. با حاشیه‌سازی برای افراد، امنیتی کردن جامعه، به حاشیه راندن نخبگان و با سخنان متعصبانه کشور را نمیشود اداره کرد.

وی تصریج کرد: ما منابع، نیروی انسانی و نخبه کم نداریم؛ بلکه ما  به نخبگان فرصت نمی‌دهیم. همه ما باید در قالب وفاق در کنار هم سرمایه ملی را حفظ کنیم؛سرمایه فقط سرمایه اقتصادی نیست مهمترین پایه توسعه سرمایه اجتماعی و نیروی انسانی است.

نبی پور در پایان بر نقش حیاتی فرماندار به عنوان راهبر مدیران اجرایی شهرستان تاکید کرد و افزود: رفتار، منش و زبان فرماندار باید مملو از آرامش باشد تا بتواند دل های شهروندان را به هم نزدیک کند. درب اتاق فرماندار باید همیشه گشوده باشد و ارتباطی صمیمی با مردم برقرار شود؛چرا که تنها از این طریق میتوان به ساختن آینده‌ای روشن و پایدار امیدوار بود.

در این آئین معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ضمن ابراز قدردانی از  زحمات ارزنده فرماندار پیشین، تاکید کرد کرد که "فرمانداری خانه همه است" و افزود: مسئولان از جمله خودم مکلف هستیم در این شهر که در زمینه‌های مذهبی، اعتقادی و ملی  پیشگام است با مردم همراه و همگام باشیم.

مجتبی شجاعی افزود: تمام سعی خود را می‌کنیم بدون دامن‌زدن به اختلافات جزئی، تعصبات و باورهای گروه‌های مختلف و رنجاندن عواطف یکدیگر در مسیر وحدت گام برداریم و از ظرفیت‌های بسیار ارزنده تربت حیدریه استفاده کنیم؛  انشالله بتوانیم رضایت مردم که همان رضایت خداوند است، را هم به دست آوریم.

شجاعی همچنین به تجربیات خود در شهرهای مختلف اشاره کرد و گفت: هر توفیقی که داشتیم  از مردم بوده و هر کم و کاستی ناشی از تصمیم‌گیری های ما یا عدم توانایی ما در انسجام‌بخشی موضوعات مختلف است.

در ادامه آئین تکریم و معارفه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه، فرماندار اسبق شهرستان به تشریح دستاوردهای سه ساله مسئولیت خود پرداخت و از افزایش ۱۰ درصدی مشارکت مردم در انتخابات  به عنوان یکی از مهمترین موفقیت‌ها یاد کرد.

 علی اکبر کی‌پور به فعالیت های فرهنگی خود اشاره کرد و برگزاری کنگره ملی ۲۱۶۲ شهید تربت حیدریه و برگزاری نمایش آئینی تاریخی آن را از موثرترین و مهمترین اقدامات خود در حوزه فرهنگی دانست و افزود: برگزاری کنگره ملی شهدا موضوعی بود که در دوره‌های گذشته به دلیل کسری بودجه ناممکن فرض شده بود، اما شهدا برای مردم هستند و ما از مردم خواستیم که پای کار بیایند و بیش از ۱۰ میلیارد با همکاری مردم برای آن هزینه صرف شد که اثرات بسیاری به ویژه برای نوجونان و جوانان داشت و توانست خاطرات سال‌های انقلاب و دفاع مقدس را یادآوری کند.

وی در پایان افزود: در تمام طول مسئولیت خود سعی کردم که اجازه ندهم فرمانداری تحت تاثیر جریان‌های سیاسی قرار گیرد و در این دوره هیچکس به دلیل تفکر سیاسی خود  از فرمانداری رانده نشود. همواره سعی کردیم در راه رهبری و انقلاب حرکت کنیم وارتباط برادرانه و صمیمانه بین مسئولین و مردم حفظ شود.

 رئیس دادگستری تربت حیدریه به اهمیت نقش فرماندار در پیشرفت و توسعه شهرستان اشاره کرد و از فرماندار جدید خواست تا با تشکیل تیمی منسجم و کارآمد به چالش‌های موجود در این خطه رسیدگی کند.

علیرضا مه‌ولاتی بر ضرورت توجه به معضلات اشتغال،فقر و محرومیت تاکید کرد و گفت: از فرماندار جدید خواستارم بهبود وضعیت معیشتی و رفع کمبود زیرساخت‌ها و فضاهای آموزشی،فرهنگی و ورزشی را در برنامه‌های خود قرارداده؛ چراکه تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی و آینده جوانان دارد و نه تنها به رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان کمک می‌کند؛ بلکه باعث ایجاد فضایی سالم و پویا برای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی خواهدشد.

مه‌ولاتی تصریح کرد:« شهرک صنعتی تربت حیدریه با شهرک‌های صنعتی همجوار تفاوت‌های چشمگیری دارد  چون جذب سرمایه‌گذاران در منطقه اهمیت بسیاری دارد. قطعی برق و کمبود منابع آبی باید در زمره برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد تا بتوانیم از این بحران‌ها عبور کنیم.

رئیس دادگستری در پایان به ظرفیت‌های عظیم شهرستان در حوزه کشاورزی،معادن،انرژی های تجدید پذیر، دامداری و صنایع تاکید کرد و گفت: با همت جمعی می‌توانیم از این پتانسیل‌ها بهره‌برداری کنیم و آینده‌ای روشن رابرای تربت حیدریه رقم بزنیم.

در پایان این آئین امام جمعه شهرستان با تاکید بر اهمیت شناسایی ظرفیت‌های موجود تصریح کرد: تربت حیدریه به عنوان کریدور ورود و خروج سالانه ۱۰ میلیون زائر و مسافر، نباید شاهد بیکاری در میان جوانان خود باشد. توجه ویژه به ظرفیت‌های تربت حیدریه از جمله پتانسیل‌های دینیو مذهبی، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، صنعت و معدن، کشاورزی و دامپروری باید در زمره برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

حجت السلام و المسلمین سید محمد معلمی در توصیه‌ای به فرماندار جدید گفت:« حفظ وحدت بین مسئولان در سطح شهرستان ضروری است. همه باید برای تحقق اهداف دولت که حل مشکلات مردم است،همدل و همسو باشند. این وحدت باید حفظ شود تا به نتایج مطلوب برسیم.»

وی با انتقاد از اختلافات سیاسی خاطرنشان کرد:« هر آنچه که این شهر را آسیب‌پذیر کرده، ناشی از کشمکش‌ها و بگومگوهای سیاسی بی‌فایده است. لذا باید از زیاده‌خواهی گروه‌های سیاسی پرهیز شود. رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی در گرو تقویت بنیان‌های دینی، مذهبی و انقلابی مردم است و باید این اصول را در دستور کار قرار دهیم.

خبرنگار : مهشید مسعودنژاد عکاس : مهشید مسعودنژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار