داور پیشکسوت سرود:

انتخاب سرود مناسب، کلید موفقیت گروه‌های سرود دانش‌آموزی

تهران ( پانا ) – علی صامت حقیقی، داور باسابقه و بازنشسته آموزش و پرورش، با اشاره به سابقه ۳۲ ساله خود در عرصه پرورشی و داوری گروه‌های سرود و تئاتر، بر اهمیت انتخاب سرود مناسب برای گروه‌های سرود دانش‌آموزی تأکید کرد و آن را کلید موفقیت این گروه‌ها دانست.

کد مطلب: ۱۵۵۹۷۹۴
لینک کوتاه کپی شد
انتخاب سرود مناسب، کلید موفقیت گروه‌های سرود دانش‌آموزی

جشنواره سرود دانش‌آموزی امسال با حضور گرم و پرشور گروه‌های سرود از مدارس مختلف در فضایی صمیمی و پرنشاط برگزار شد. در این مراسم، صامت حقیقی، داور باسابقه و بازنشسته آموزش و پرورش، که سال‌ها در عرصه پرورشی فعالیت داشته و هم‌اکنون نیز داوری گروه‌های سرود و تئاتر را بر عهده دارد، به ایراد سخن پرداخت.

علی صامت حقیقی با اشاره به سابقه ۳۲ ساله خود در عرصه پرورشی و تجربیات ارزشمندش در این حوزه، بر اهمیت انتخاب سرود مناسب برای گروه‌های سرود دانش‌آموزی تأکید کرد و گفت: «اگر بهترین گروه را هم داشته باشیم، اما سرودی را انتخاب کنیم که برایشان سخت باشد، مشکل ایجاد می‌شود. به عنوان مثال، خواندن دستگاه شور برای بچه‌های ابتدایی بسیار دشوار است و این کار را باید استاد شجریان انجام دهد.»

وی افزود: «انتخاب سرود ساده و مناسب، کلید موفقیت است تا بچه‌ها بتوانند آن را به خوبی اجرا کنند. حتی یک گروه متوسط می‌تواند یک سرود عالی را به خوبی اجرا کند، در حالی که یک گروه حرفه‌ای نیز اگر سرود قوی نداشته باشد، موفق نخواهد بود.»

این داور پیشکسوت با قدردانی از تلاش‌های مربیان، مدیران، معاونان پرورشی و دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره، به اهمیت کار گروهی در سرود اشاره کرد و گفت: «سرود کاری نیست که یک نفر به تنهایی انجام دهد، بلکه یک فعالیت گروهی است و این بسیار ارزشمند است.»

حقیقی با ابراز خرسندی از حضور دانش‌آموزان در این جشنواره، از شرکت‌کنندگان خواست تا با تلاش و پشتکار، به فعالیت‌های هنری خود ادامه دهند و در این مسیر موفق باشند و همچنین از مشارکت ۶۰ تا ۷۰ مدرسه در این جشنواره قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده، شاهد حضور پررنگ‌تر مدارس و گروه‌های سرود دانش‌آموزی در این رویداد مهم فرهنگی باشیم.

در پایان، این داور باتجربه ضمن تشکر از تمامی شرکت‌کنندگان، آرزوی موفقیت برای آنان و ادامه‌دار بودن این حرکت‌های فرهنگی و هنری را در مدارس سراسر کشور کرد. جشنواره سرود دانش‌آموزی امسال، با اجرای سرودهای متنوع و زیبا توسط گروه‌های شرکت‌کننده، لحظات به‌یادماندنی را برای حاضرین رقم زد و بار دیگر اهمیت هنر و فعالیت‌های گروهی را در میان دانش‌آموزان یادآور شد.

خبرنگار : ساجده ساعتی عکاس : ساجده ساعتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار