معاون اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش:

غرفه وزارت آموزش و پرورش‌ محل ترویج فرهنگ قرآنی با فعالیت‌های جذاب برای دانش‌آموزان است

تهران (پانا) - معاون اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: تمامی فعالیت‌های در نظر گرفته شده در غرفه وزارت آموزش و پرورش به شیوه‌ای جذاب و اثرگذار به دانش‌آموزان عرضه می‌شود و بدون تردید این برنامه‌ها تأثیر مثبتی بر روحیه و شخصیت جوانان خواهد داشت و آن‌ها را به سوی سبک زندگی قرآنی رهنمون می‌سازد.

کد مطلب: ۱۵۵۰۸۶۹
لینک کوتاه کپی شد
غرفه وزارت آموزش و پرورش‌ محل ترویج فرهنگ قرآنی با فعالیت‌های جذاب برای دانش‌آموزان است

جاسم حسینی‌زاده در حاشیه بازدید از غرفه وزارت آموزش و پرورش در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با پانا به اهمیت این غرفه به عنوان نماد تلاش‌های وزارت آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ قرآنی اشاره کرد و گفت: «غرفه وزارت آموزش و پرورش با هدف معرفی فعالیت‌های گسترده قرآنی، عترتی و نماز که در اقصی نقاط کشور به‌صورت مستمر انجام می‌شود، میزبان طرح‌های نویدبخشی است. این طرح‌ها به منظور ارتقای فرهنگ قرآنی در جامعه دانش‌آموزی طراحی شده‌اند و امید است نقش بسزایی در این راستا ایفا کنند. وزارت آموزش و پرورش در تلاش است تا فضایی ایجاد کند که در آن دانش‌آموزان نه تنها به یادگیری قرآن پرداخته بلکه با ارزش‌های انسانی و اخلاقی آن نیز آشنا شوند و به عنوان سفیران فرهنگ قرآنی در جامعه فعالیت کنند.»

وی به طرح‌های اجرایی آموزش و پرورش اشاره و اظهار کرد: «نخست، طرح شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی است که به همت اساتید برجسته در استودیو "فراز" در حال اجراست و بارقه‌ای از امید را در دل‌ها زنده می‌کند. این طرح، که با دستور مقام عالی وزارت در حال پیگیری است، نویدبخش کشف و شکوفایی استعدادهای نهفته در دل‌های تشنه کلام وحی محسوب می‌شود. همچنین، طرح ملی "زندگی با آیه‌ها"، که بر اساس حفظ موضوعی قرآن کریم شکل گرفته و به‌عنوان یک طرح ملی قرارگاهی در حال اجراست، گامی استوار در راستای تعمیق انس با قرآن میان دانش‌آموزان به شمار می‌آید.»

این مسئول افزود: «طرح نهضت ملی حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم، به عنوان گام نخست در مسیر حفظ کل قرآن، تلاشی ارزشمند در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بوده و با استقبال چشمگیر همکاران فرهنگی مواجه شده است. این طرح زمینه‌ساز تربیت حافظان قرآن و مبلغان فرهنگ قرآنی در نسل آینده خواهد بود. در کنار این طرح‌ها، "باشگاه موذنان" به عنوان طرحی جدید و تاثیرگذار نیز در غرفه وزارت آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است. این باشگاه با هدف تربیت موذنان جوان و آشنایی آنان با فنون اذان، گام موثر دیگری در راستای حفظ و ترویج این سنت حسنه است.»

معاون قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش در پایان با قدردانی از زحمات بی‌دریغ تمامی همکاران گرانقدر در ستاد اجرایی و اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران (به‌ویژه معاونت پرورشی و فرهنگی و اداره قرآن، عترت و نماز) اظهار کرد: «ما می‌کوشیم با برگزاری این فعالیت‌ها، فضایی فراهم آوریم که در آن دانش‌آموزان نه تنها به یادگیری مفاهیم قرآنی بپردازند، بلکه این مفاهیم را در زندگی روزمره خویش به کار گیرند. هدف ما این است که با بهره‌گیری از روش‌های نوین و جذاب، فرهنگ قرآن و اهل بیت (علیهم‌السلام) را ترویج دهیم و آن را به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از تربیت دینی دانش‌آموزان در نظر بگیریم. امیدواریم این برنامه‌ها تأثیر مثبت و ماندگاری بر روحیه و شخصیت جوانان بگذارد و آنان را به سوی سبک زندگی قرآنی هدایت کند.»

خبرنگار : عطیه چوپانی عکاس : عطیه چوپانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار