سرپرست آموزش و پرورش منطقه ۱۸پایتخت:

صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مسئولیت اجتماعی ما در قبال سایر هموطنان است

تهران (پانا) - سرپرست آموزش و پرورش منطقه ۱۸ پایتخت در نشست مجازی با مدیران مدارس اعلام کرد صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مسئولیت اجتماعی ما در قبال سایر هموطنان است.

کد مطلب: ۱۵۴۸۷۲۲
لینک کوتاه کپی شد
صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مسئولیت اجتماعی ما در قبال سایر هموطنان است

نشست مجازی سید رضا میرزاده سرپرست آموزش و پرورش منطقه ۱۸ پایتخت با مدیران مدارس برگزار شد که در آن مهم‌ترین نکات و موضوعات آموزشی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. 

در این نشست، میرزاده با بیان اهمیت و گرامیداشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی، ضمن تبریک به مدیران و کارکنان مدارس گفت: “هفته امور تربیتی فرصتی است تا به اهمیت تربیت درست و صحیح دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای داشته باشیم. ما به عنوان معلمان و مدیران باید به دنبال ایجاد محیطی امن و پویا برای رشد و شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان باشیم.”

میرزاده همچنین به الزام تمامی واحدهای آموزشی و پرورشی منطقه به رعایت مصرف انرژی اشاره کرد و افزود: “با توجه به برودت هوا و افزایش مصرف انرژی، ضروری است که همه ما در مدارس به رعایت الگوی مصرف انرژی توجه داشته باشیم. این موضوع نه تنها وظیفه اجتماعی ما بوده ، بلکه در شرایط ناترازی موجود در انرژی کشور نیز نقش بسزایی ایفا می‌کند. مدیران باید به دانش‌آموزان الگوهای صحیح مصرف انرژی را آموزش دهند و با اجرای تدابیر مناسب در این راستا، به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل کنند.”

وی همچنین نکات مهمی را در رابطه با اتفاقات آخر سال و چهارشنبه آخر سال مطرح کرد و تأکید کرد: “رعایت دستورالعمل‌های ارسالی در این خصوص بسیار مهم است. باید از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنیم و تمامی فعالیت‌ها باید در راستای حفظ امنیت و سلامت دانش‌آموزان باشد.”

میرزاده در ادامه به تشکیل کلاس‌های مجازی در روزهای تعطیلات مدارس اشاره کرد و گفت: “این کلاس‌ها که به صورت غیرحضوری و از طریق بستر شاد برگزار می‌شود، فرصتی برای ادامه فرآیند یادگیری در ایام تعطیل است.

در ادامه میرزاده گفت: ما همچنین باید هماهنگی‌های لازم را برای تأمین اسکان میهمانان و مسافران فرهنگی در ایام نوروز به عنوان بخشی از طرح اسکان نوروزی بعضی مدارس را به خوبی انجام دهیم و همکاری لازم را مدارس منتخب داشته باشند” 

او همچنین بر اهمیت تکریم ارباب رجوع و لزوم پاسخگویی در حل مشکلات اولیا در همان مدرسه تأکید کرد و افزود: “ما موظفیم تا به والدین و اولیا پاسخگو باشیم و مشکلاتشان را در سریع‌ترین زمان ممکن حل کنیم. ارجاع بی‌دلیل به سایر واحدهای اداری فقط مورد قبول نمی باشد.”

در پایان جلسه، میرزاده به رعایت شیوه نامه‌های اردویی اشاره کرد و گفت: “مدیریت صحیح سفرها و برنامه‌های اردویی می‌تواند به ارتقاء کیفیت تجربیات آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان کمک کند، البته در کمال امنیت و آرامش صورت گیرد و مسئولیت ما در این زمینه ناچیز نیست.”

این نشست مجازی با هدف تقویت ارتباط میان مدیریت آموزش و پرورش و مدیران مدارس و ایجاد هم‌افزایی در فرآیند آموزش و تربیت پایان یافت. امید است که با اجرای مؤثر این نکات، عملکرد آموزشی در منطقه بهبود یابد و فضایی سالم و مناسب برای یادگیری فراهم شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار