معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با پانا خبر داد:

شبکه‌سازی ۴۲ هزار دانش‌آموز و مربی تهرانی در جهاد تبیین

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید براینکه نوجوانان به عنوان آینده‌سازان کشور، باید با لبیگ به فرمایشات مقام معظم رهبری در فریضه فوری و قطعی جهاد تبیین فعال باشند، گفت بی‌شک با تداوم این‌گونه طرح‌ها و تکیه بر توانایی‌های جوانان و دانش‌آموزان، می‌توان نقشه‌های دشمن را خنثی کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۱۶۷
لینک کوتاه کپی شد
شبکه‌سازی ۴۲ هزار دانش‌آموز و مربی تهرانی در جهاد تبیین

سید احمد موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران، در گفت‌وگو با پانا درباره اهمیت جهاد تبیین گفت: «طرح جت با رویکردی نوآورانه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌آموزی با چشم‌اندازه سندتحول بنیادین  گامی مؤثر در راستای جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم دشمن است. بی‌شک با تداوم این‌گونه طرح‌ها و تکیه بر توانایی‌های جوانان و دانش‌آموزان، می‌توان نقشه‌های دشمن را خنثی کرد و دستاوردهای ملی را به نحو شایسته‌ای به نمایش گذاشت.»

وی ادامه داد: «فرآیند ثبت‌نام برای شرکت در لیگ جت از تاریخ ۱ آذرماه آغاز شد و با مشارکت بیش از ۴۲ هزار دانش‌آموز و مربی شهر تهران در قالب ۷ هزار تیم به پایان رسید. این استقبال نشان‌دهنده علاقه و انگیزه بالای دانش‌آموزان برای شرکت در فعالیت‌های تبیینی است. لازم به ذکر است که جلسه توانمندسازی این مربیان در تاریخ‌های ۱۴، ۱۶ و ۱۷ بهمن‌ماه در دو نوبت صبح و عصر همزمان با ایام‌الله دهه فجر برگزار می‌شود.»

موسوی افزود: «این طرح با استفاده از منابعی مانند کتاب «یک صندوق شبهه» برای پسران، «زنگ زندگی» برای دختران و کتاب اکسیر منبع مشترک دختران و پسران به آموزش مباحث کلیدی و شفاف‌سازی حقایق می‌پردازد. مرحله اول این لیگ، آزمون منطقه‌ای است که شامل سه بخش اصلی است که هر یک به نوبه خود نقش مهمی در سنجش و ارتقاء توانمندی‌های دانش‌آموزان ایفا می‌کند. در بخش نخست، آزمون تستی به صورت انفرادی برگزار می‌شود که فضایی را فراهم می‌آورد تا دانش‌آموزان توانایی‌های علمی و تفکری خود را به نمایش بگذارند.

وی ادامه داد: «در بخش بعد، دانش‌آموزان در قالب تیم‌های ۳ تا ۵ نفره، با راهنمایی یک مربی متخصص، در مسابقه تکمیل بوم تفکر انتقادی شرکت می‌کنند. رابطین آموزش‌دیده با همکاری و هدایت خود، دانش‌آموزان را در این مسیر همراهی می‌کنند تا ایده‌ها و نظراتشان را به شکل منظم و ساختاریافته ارائه دهند. اما جذاب‌ترین بخش این آزمون، روایت داستان است. در این مرحله، دانش‌آموزان داستان‌های خود را درباره اتفاقات فلسطین در قالب یک ویدئو ۵ دقیقه‌ای برای سایر دانش‌آموزان روایت می‌کنند. این کلیپ‌ها مورد راستی‌آزمایی قرار می‌گیرند و مجموع نمرات آزمون منطقه‌ای، عملکرد تیم‌ها را مشخص خواهد کرد.»

این مقام مسئول با اشاره به مرحله دوم (استانی) لیگ جت خاطرنشان کرد: «پس از برگزاری مرحله اول، برگزیدگان آزمون منطقه‌ای در اردیبهشت ماه به مرحله استانی راه پیدا خواهند کرد. این مرحله فرصتی برای رقابت میان بهترین‌ها و سنجش توانمندی‌های آنها در سطح وسیع‌تر است. سپس برگزیدگان مرحله استانی در یک اردوی چند روزه در تابستان ۱۴۰۴ گرد هم می‌آیند. این اردو نه تنها فرصتی برای تبادل تجربیات و یادگیری از یکدیگر خواهد بود، بلکه فضایی برای ایجاد دوستی‌ها و ارتباطات جدید بین دانش‌آموزان از نقاط مختلف کشور فراهم می‌آورد.»

موسوی افزود: «با اجرای موفق این طرح، دانش‌آموزان به آگاهی‌های بیشتری از مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و تاریخی دست پیدا خواهند کرد و این موضوع می‌تواند به تقویت هویت ملی و دینی آنها منجر شود. همچنین، توانمندسازی مربیان به افزایش کیفیت آموزشی و بهبود روش‌های تدریس کمک خواهد کرد که نتیجه آن پیشرفت تحصیلی و فرهنگی دانش‌آموزان خواهد بود.» 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: «نوجوانان به عنوان آینده‌سازان کشور، باید با لبیگ به فرمایشات مقام معظم رهبری در فریضه فوری و قطعی جهاد تبیین فعال باشند. مدیران، معلمان، معاونین، مربیان پرورشی و مبلغان در دوره‌های آموزشی جهاد تبیین با تکنیک‌های بصیرت‌افزایی و روش‌های اقناعی در زمینه جنگ نرم و پاسخ به شبهات و عفاف و حجاب آشنا می‌شوند.»

 

 

 

خبرنگار : عطیه چوپانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار