سرپرست فرمانداری شمیرانات:
هزینههای صورتگرفته در زمینه تعلیم و تربیت سرمایهگذاری ارزشمندی است
تهران (پانا) - سرپرست فرمانداری شمیرانات گفت: هزینههای صورتگرفته در زمینه تعلیم و تربیت، بیشک سرمایهگذاری ارزشمندی است که باید مورد توجه قرار گیرد و برای ارتقای کیفیت برنامههای آموزش و پرورش در منطقه باید ظرفیتسنجی دقیقی انجام شود و ایدههای نوین و بهروز در مدارس ارائه شود.
جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان شمیرانات به ریاست حسین توکلی کجانی سرپرست فرمانداری، حمیدرضا عباسی سرپرست آموزش و پرورش و سایر اعضاء، در سالن جلسات مدیریت آموزش و پرورش برگزار شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان شمیرانات، پس از تبریک ایامالله ماه رجب و قدردانی از زحمات کارکنان بخشهای آموزشی، تربیتی و پرورشی، بر لزوم توجه به اصالت منطقه و استفاده از این ظرفیت در حوزه تعلیم و تربیت تأکید کرد.
توکلی کجانی با اشاره بر سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و رویکرد اصلی دولت چهاردهم نسبت به عدالت آموزشی، افزود: هزینههای صورتگرفته در زمینه تعلیم و تربیت بیشک سرمایهگذاری ارزشمندی است که باید مورد توجه قرار گیرد و برای ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش در منطقه، باید ظرفیتسنجی دقیقی انجام شده و ایدههای نوین و به روز در مدارس ارائه شود.
وی ضمن بیان این نکته که عدالت آموزشی هم در حوزه زیر ساخت هم در بخش محتوا و کیفیت در همه بخشهای شهرستان بویژه در دو بخش لواسانات و رودبارقصران باید اتفاق بیفتد تاکید کرد و گفت: این مهم باید با کمک همه دستگاههای اجرایی و همچنین مشارکت مردمی در دستور کار قرار گیرد تا به نتیجه مطلوب و با کیفیت برسد.
سپس حمیدرضا عباسی سرپرست آموزش و پرورش شمیرانات، با تبریک اعیاد ماههای مبارک رجب و شعبان ضمن عرض خوش آمد به مدعوین جلسه، به ارائه گزارشی جامع، از وضعیت عملکرد فعالیتهای صورت گرفته در حوزه معاونتهای آموزشی، پرورشی، مالی و پشتیبانی و نیز آمار دانش آموزان مدارس شهرستان به تفکیک بخش و شهر در مقاطع مختلف پرداخت.
حمیدرضا عباسی بیان کرد: پیشرفت چشم گیر دانشآموزان در کسب رتبههای بالا و ارزنده در کنکور سراسری و نیز کسب مقام در مسابقات مختلف آموزشی، پرورشی، ورزشی و المپیادهای علمی، در سطوج مختلف استانی، کشوری و بین المللی نشان از عزم جدی آموزش و پرورش در راستای اجرایی کردن اهداف سند تحول بنیادین دارد و آمار موجود مبین تمام ساحتی بودن ساختار این اهداف است.
عباسی همچنین آمار و اسناد موجود در گزارشهای استخراج شده از حوزههای اجرایی آموزش و پروش را نشان از کسب این موفقیت بزرگ دانست و گفت: همکاری و تعامل بین ارگانها و نهادهای برون سازمانی یکی از مهمترین و کارگشاترین عوامل موثر بر این موفقیت بوده و اینگونه همکاریها و تعاملات تا حصول نتایج بهتر و بیشتر باید ادامه داشته باشد.
در پایان جلسه هر یک از اعضای شورای معاونین پس از ارائه گزارش عملکرد حوزههای تخصصی خود، به بحث و تبادل نظر درباره چالشها و فرصتهای موجود در برنامههای حوزه ستادی و اجرایی آموزش و پرورش پرداخته و دیگر اعضا نیز بر لزوم همکاری بیشتر بین نهادها و سازمانهای دست اندرکار در امور مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت، به ویژه، جامعه هدف دانش آموزان و خانوادههایشان، تأکید کرده و پیشنهاداتی برای بهبود فرآیندهای آموزشی ارائه دادند.
ارسال دیدگاه