مدیر آموزش وپرورش منطقه ۸:

دانش آموزان باید روی مهارت خودآگاهی خودشان کار کنند

تهران (پانا) - مدیر آموزش وپرورش منطقه ۸ معیار لازم برای سنجش سلامت را رضایت دانش آموزان از عملکرد خود عنوان کرد و گفت : این موضوع محقق نمی‌شود مگر آن که دانش‌آموزان روی مهارت خودآگاهی خودشان کار کنند و نقاط قوت و ضعف خود را ببینند.

کد مطلب: ۱۵۳۰۹۸۰
لینک کوتاه کپی شد
دانش آموزان  باید روی مهارت خودآگاهی خودشان کار کنند

جلسه کمیته فوریتهای روانی -اجتماعی دانش آموزان در اتاق شورای مدیریت آموزش وپرورش منطقه ۸ با حضور علی آمره مدیر آموزش و پرورش منطقه، طاهره صاحب الزمانی معاون پرورشی و تربیت بدنی و اعضای کمیته فوریت برگزار شد.

علی آمره مدیر آموزش وپرورش منطقه ۸ ضمن تشکر از اعضای کمیته جهت پیگیری برنامه‌ها  گفت: اولین فاکتور آن است که دانش‌آموزان صاحب نشاط و شادابی باشند و هویت فردی، دینی و ملی خود را بپذیرند، زیرا این موضوع باعث می‌شود که دچار تعارض درونی نشوند و با توجه به تاکیدات دین مبین اسلام  کشور سالم و خوب دارای دو فاکتور شادابی و امنیت است که خوشبختانه فاکتور امنیت را به طور کامل داریم.

آمره افزود: فاکتور بعدی برای سنجش سلامت آن است که دانش‌آموزان از عملکرد خود راضی باشند، این موضوع محقق نمی‌شود مگر آن که دانش‌آموزان روی مهارت خودآگاهی خودشان کار کنند و نقاط قوت و ضعف خود را ببینند.

وی ادامه داد: مدارس ما بیش از آنکه حافظه‌محور باشند باید دانش‌آموزان را پرسشگر تربیت کنند به طوری که دانش‌آموزان در متون درسی خودشان به مفاهیم و مطالب درسی برسند. زمانی که این فاکتورها در کنار یکدیگر قرار گیرد و آن‌ها کار تیمی انجام دهند مدرسه، مدرسه شادابی است. دانش‌آموزان خودشان می‌توانند کمک حال و هم یار یکدیگر باشند و از ظرفیت یکدیگر استفاده کنند.

در ادامه صاحب الزمانی معاون پرورشی و تربیت بدنی منطقه ۸ ضمن تشکر از همراهی مدیریت منطقه واعضای کمیته بیان کرد: دانش‌آموزان اگر خود واقعی و هویت ملی و دینی خود را بپذیرند،دچار تعارض بیرونی نمی‌شوند و دانش‌آموزانی که ذهنشان درگیر حاشیه‌ها است طبیعتاً یادگیری‌شان نیز پایین است.

صاحب الزمانی ادامه داد: باید تمام داده‌ها و برنامه‌ریزی‌های خود را بر اساس اسناد بالادستی، هویت خود و هویت ملی و به ویژه در وزارت آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اهداف دوره‌های تحصیلی و به خصوص ساحت‌های تربیتی حرکت بدهیم.

لازم به توضیح است جلسات کمیته فوریت منطقه با فاصله چهارده روز و با هدف بررسی معضلات و ارائه راهکار تشکیل می‌شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار