رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی تأکید کرد:

سیاست آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی هنری، کشف استعدادهای بالقوه دانش‌آموزان است

ترغیب دانش‌آموزان برای شرکت در مسابقات فرهنگی و هنری از مهم‌ترین اولویت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران است

تهران (پانا) - رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی با بیان اینکه سیاست آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی _ هنری، کشف استعدادهای بالقوه دانش‌آموزان است، گفت جذب، تشویق و ترغیب دانش‌آموزان برای شرکت در مسابقات فرهنگی و هنری از مهم‌ترین اولویت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران است.

کد مطلب: ۱۵۲۱۷۲۶
لینک کوتاه کپی شد
سیاست آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی هنری، کشف استعدادهای بالقوه دانش‌آموزان است

نخستین نشست کمیته‌ هم‌اندیشی فعالیت‌های فرهنگی - هنری، به منظور هم‌اندیشی درخصوص نحوه چگونگی جذب، ترغیب و تشویق دانش‌آموزان برای شرکت در مسابقات، به ویژه فرهنگی - هنری، پرسش مهر و کتابنوش و توسعه برنامه‌های کمی و کیفی این اداره، با حضور سیدقاسم قربانپور گنجی؛ رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی، ناصر جعفری؛ کارشناس مسئول فرهنگی- هنری، میثم مجیدی؛ کارشناس فرهنگی هنری و سایر اعضای کمیته در سالن جلسات معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد‌.

در این نشست سیدقاسم قربانپور گنجی، رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت بانوی گرامی اسلام؛ حضرت فاطمه زهرا (س)، با تأکید براینکه سیاست آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی _ هنری، کشف استعدادهای بالقوه دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان ایران اسلامی است، گفت: نظام تعلیم و تربیت طبعاً نگاه بلند مدتی نسبت به حوزه فرهنگی و هنری دارد؛ چراکه مسابقات فرهنگی هنری به عنوان یک ابزار ارزشمند تربیتی به  توسعه‌ مهارت‌های شناختی، اجرائی و اجتماعی دانش‌آموزان کمک می‌کند و فرصت بروز خلاقیت‌های آنان را در زمینه‌های مختلف هنری، ادبی و علمی فراهم می‌کند‌.

وی با بیان اینکه جایگاه شهر تهران در برگزاری شایسته مسابقات، و حضور در مسابقات کشوری  فرهنگی هنری، جایگاه بسیار مقبولی است، افزود: دیدگاه ما نسبت به مسابقات فرهنگی هنری، به عنوان یک عنصر اساسی در رشد و شکوفایی نسل آینده است؛ انشالله با رفع چالش‌ها  بتوانیم به توسعه استعدادها و ترویج فرهنگ و هویت ملی دانش‌آموزان کمک کنیم.

گنجی خطاب به اعضای جلسه اظهار کرد: شرکت حداکثری دانش‌آموزان در مسابقات فرهنگی و هنری از اهمیت بالایی برخوردار است و تأثیرات گسترده‌ای در ارتقای سطح کیفی آموزش در مدارس دارد؛ از این‌رو تمام تمرکز و هدف شما باید بر روی جذب، تشویق و ترغیب دانش‌آموزان برای حضور در مسابقات فرهنگی - هنری باشد. این امر،  می‌تواند منجر به حمایت و پرورش بیشتر این استعدادها توسط اساتید، نهادهای فرهنگی و آموزشی شود.

این مقام مسئول با تأکید براینکه رسانه ملی، نقش حیاتی در تبلیغ و اشاعه برنامه‌های فرهنگی هنری ایفا می‌کند، گفت: رسانه ملی می‌تواند با پوشش اخبار، گزارشات و برنامه‌های اختصاصی رویدادهای فرهنگی هنری، مخاطبان را با اهداف این مسابقات آشنا کنند. علاوه براین استفاده از نظرسنجی‌ها، پُل‌های گفتگو و فضاهای مجازی رسانه ملی می‌تواند تعاملی بین مخاطب و برنامه‌های فرهنگی هنری ایجاد کند ودر نهایت به درک بهتر سلیقه‌ها و خواسته‌ها منجر شود.
در ادامه ناصر جعفری؛ کارشناس مسئول فرهنگی هنری آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه استعدادهای برتر شناسایی شده در این مسابقات،  با حمایت‌های ویژه آموزش و پرورش توسعه می‌یابند، خاطرنشان کرد: در مسابقات فرهنگی هنری سال جاری، از تمامی مناطق شهر تهران درخواست کردیم تا با تعامل بیش از پیش با معاونت‌های آموزش متوسطه، از تمام ظرفیت‌های هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و دبیرستان‌های کاردانش و کانون های فرهنگی و تربیتی در فرآیند اجرایی این مسابقات به عنوان دبیرخانه منطقه ای بهره‌مند شوند. در مسابقات فرهنگی هنری مسیر حرکت دانش‌آموزان به سمت کارآفرینی و اشتغال است. و حضور دانش آموزان در این مسابقات به ویژه فعالیتهای گروهی باعث رشد اعتماد به نفس و خودباوری دانش آموزان شده و باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.
کارشناس مسئول فرهنگی هنری با اشاره به اینکه هر معاونت در آموزش و پرورش،  با توجه به وظایف و اختیارات خود، در برگزاری و موفقیت مسابقات فرهنگی و هنری نقش مهمی ایفا می‌کند، افزود: همکاری و تعامل معاونت‌های مختلف آموزش و پرورش با یکدیگر موجب دستاوردهای بسیار خوبی خواهد شد؛ چراکه در نهایت مسابقات فرهنگی هنری به نحو مطلوب برگزار شده و اهداف آموزشی و پرورشى توأمان با آن محقق می‌شود.
در پایان میثم مجیدی، کارشناس فرهنگی هنری آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه کشف استعدادهای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی، سرمایه‌ای برای آینده آموزش و پرورش است، گفت: نظام تعلیم و تربیت با ایمان به نقش بی‌بدیل آینده‌سازان این مرز و بوم و براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در پیشرفت همه‌جانبه کشور تلاش دارد با به کارگرفتن همه امکانات ملی، ایجاد فضاهای پرنشاط و پویا و برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات، دامنه این حرکت فرهنگی – هنری را در زندگی روزمره دانش آموزان توسعه دهد، از این‌رو ما به عنوان‌ متولیان آموزش و پرورش باید همه تلاش خود را برای توجه نسل جوان به ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی به این‌گونه مسابقات جلب کنیم؛ چراکه مقطع ابتدایی، سن حساسی برای کشف  استعدادها و رشد خلاقیت دانش‌آموزان است و با  اطلاع‌رسانی مناسب می‌توان از ظرفیت این دانش‌آموزان نیز استفاده کرد.

 

خبرنگار : عطیه چوپانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار